Rokmūzikas trio B OPTIMIST laiž klajā otro singlu „Mēles”

10. jūnijā rokmūzikas trio B OPTIMIST laiž klajā otro singlu „Mēles” no rudenī gaidāmā piektā studijas albuma. Dziesmai „Mēles” nofilmēts arī videoklips.

Šoreiz skaņdarba mugurkauls vairāk balstīts uz elektroniku, ar vasarīgi vieglu un nostaļģisku atmosfēru. „Mūsu garākās sarunas sākās ar – grasos gulēt iet” – par bezrūpīgiem dzīves mirkļiem un neplānoti labiem piedzīvojumiem.

Mūzika un teksts: B OPTIMIST. Video: B OPTIMIST. Īpašs paldies Veltai Liepai, Laurai Ozolai, Jānim Grosbaham, Tomam Baham un Signei Rusiņai. No 10. jūnija dziesma pieejama populārākajās straumēšanas platformās.

Šovasar grupa uzstāsies:

9. jūlijā – „Fontaine GypsyCamp” Liepājā

30. jūlijā – festivālā Summer Sound” Liepājā

5. augustā – festivālā „Bauska TASTE” Bauskā

13. augustā – festivālā „LIMBIZKVĪTS 3” Limbažos

Aprīlī grupa izdeva pirmo singlu „Akvareļos” no topošā piektā studijas albuma. 2020. gadā izdots albums „Visur skan”, kā arī akustiskais albums „Turpinies!” ar tautasdziesmu vārdiem. Debijas albumu „B OPTIMIST” grupa izdeva pirms septiņiem gadiem, kam sekoja minialbums „KOPĀ”. B OPTIMIST spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku latviešu valodā kopš 2013. gada. B OPTIMIST ir: Valters Levins, Roberts Levins, Linards Liepa. Grupas mūzika dzirdama Spotify, Bandcamp, iTunes, Youtube un citās straumēšanas vietās.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar