Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā viesosies Tutas draugi

Tutas draugi Lapas, Feneks un Āpsītis gaidīs Tevi Rīgas zooloģiskā dārza Latvijas abinieku un rāpuļu zālē šonedēļ sestdien, 17. septembrī un svētdien, 18. septembrī.

Visiem apmeklētājiem būs iespēja visas dienas garumā nofotografēties īpašajā foto stendā. No plkst. 11.00 līdz 14.00 Tutas draugi Lapsa, Feneks un Āpsītis gaidīs Tevi uz kopīgu fotografēšanos, lai līdzi vari paņemt fotogrāfiju par piemiņu no šīs lieliskās tikšanās reizes. Tāpat bērni varēs zīmēt un krāsot īpašos zīmējumus, ciemoties pie dzīvniekiem un lieliski pavadīt laiku zoodārzā. Visas aktivitātes bērniem notiek bez papildus maksas.

Tā kā tomēr rudens ir pienācis, tad pamazām arī noslēdzas kukaiņu aktivitātes sezona. Tas vērojams arī mūsu kameņu saimē, kas izvietota celmā Latvijas abinieku un rāpuļu zālē. Tādēļ šajā nedēļas nogalē vēl būs apskatāma šo darbīgo kukaiņu ekspozīcija, kas iemantojusi milzīgu popularitāti apmeklētāju vidū. Savukārt pēc tam varēsim vien novēlēt jaunajām kameņu mātēm, kas jau ir izšķīlušās un devušās pasaulē, sekmīgu ziemošanu kaut kur zoodārza un tā tuvākās apkaimes zemsedzē, lai nākošajā pavasarī varētu izlidot un veidot savu jaunu saimi – tādejādi sākot dzīves ciklu no sākuma!

Savukārt apmeklētājus aicinām, ja līst lietus – tā nav bēda! Uzģērb savus krāsainos gumijas zābakus, lietus mēteli, cimdus, paņem līdzi savu daudzkrāsaino lietussargu un izbaudi dienu svaigā gaisā pie dabas zooloģiskajā dārzā pastaigā ar vecākiem, draugiem, radiem un visiem, kam tuva daba un dzīvnieki.

Lai ģimeniski silts Rīgas Zoodārza apmeklējums!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar