Lavaša sacepums
Pēdējos gados lavašs kļuvis par populāru sastāvdaļu daudzās receptēs. Lavašu uzturā var lietot gan lieli, gan mazi, un tā vieglā tekstūra un neitrālā garša ļauj to iekļaut gan sāļos, gan saldos ēdienos. Sertificēta uztura speciāliste, Rimi Bērniem eksperte Olga Ļubina iepazīstina ar lavaša senajām tradīcijām un daudzveidīgajām izmantošanas iespējām ikdienas maltītēs un dalās vienkāršās un gardās receptēs.
Lavaša sacepums
Nepieciešams:
- 1 plāksne lavaša;
- 4 olas;
- ½ paka spinātu;
- 120 g mocarellas (mini bumbiņas);
- 100 g ķiršu tomātu;
- oregano pēc garšas.
Pagatavošana
Cepamajā formā liec divās kārtās salocītu lavašu. Uz lavaša liec spinātus, iesit olas un samaisi ar spinātiem.
Pievieno mocarellu un ķiršu tomātus. Mocarellas vietā var izmantot arī fetas sieru (50 g) sāļākai versijai.
Liec cepties cepeškrāsnī 15–20 minūtes.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri