Rīgā Zinību dienā sabiedriskais transports būs bezmaksas

Rīgas pašvaldība aicina Zinību dienā, 1. septembrī, braucieniem izmantot sabiedrisko transportu, kas šajā dienā būs bez maksas. E-taloni vai koda biļetes Rīgas autobusos, trolejbusos un tramvajos 1. septembrī nebūs jāreģistrē.

“Pāreja no vasaras uz jauno mācību gadu vienmēr saistās ar cilvēku lielāku rosību, kas veicina Rīgā daudz intensīvāku satiksmi un neizbēgami rada arī vairāk sastrēgumu. Lai svētki – pirmā mācību gada diena – paietu bez liekām rūpēm, 1. septembrī Rīgas sabiedriskajā transportā braucieni būs bez maksas, un es aicinu izmantot šo iespēju ikvienam, atstājot savu auto mājās. Tas būs drošāk, ērtāk un raitāk,” norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis. Rīgas mērs novēl sekmīgu jauno mācību gadu ikvienam Rīgas skolēnam un izturību vecākiem mācību gada garumā.

Rīgas pašvaldība aicina transportlīdzekļu vadītājus būt īpaši uzmanīgiem, kā arī ar izpratni izturēties pret bērniem, kuri pēc vasaras brīvlaika atgriezušies pilsētā un, iespējams, nedaudz piemirsuši piesardzību uz ielām.

TOP Komentāri

avatar