REZarin piedāvā dziesmu “Sunshine”

Pašmāju producents un dīdžejs REZarin laiž klajā jaunu, pavasarīgu dziesmu ”Sunshine”. Dziesma ir viegla, iedvesmojoša un ar deep house žanra raksturīgajiem ritmiem tā noteikti ir lielisks papildinājums gan ikdienas atskaņošanas sarakstiem, gan arī labs iesildošais skaņdarbs nedēļas nogalei.

”Tiem, kas jau iepazinušies ar manis producēto mūziku, iespējams, šī dziesma šķitīs neierasta un tieši tā tas varētu arī būt, pretstatā ar to kas dzirdēts, ”Sunshine” ir krietni mierīgāka, taču daudz draudzīgāka klubu kultūras lauciņā. Tieši ar šo dziesmu es

prezentēju savu jaunā DJ šova ”REZarin Sessions” pirmo epizodi, kura jau ir pieejama klausīšanai un skatīšanai vietnē ”Youtube”. Komentē REZarin. Jāatzīmē, ka šīs dziesmas mūzikas video klips tapis izmantojot pēdējo mēnešu vienu no apspriestākajām tēmām – AI tehnoloģiju jeb mākslīgo intelektu.

”Mēs izmantojām AI tehnoloģiju, video tapšanā, kas šķietami izklausās vienkārši, taču prasa tomēr vairāku dienu darbu ar skriptiem un idejām, kā arī lielus apstrādes resursus. Manuprāt, mākslīgais intelekts jau šobrīd ir lielisks papildinājums mākslā, lai arī tas, protams, nespēj aizvietot animatoru vai kāda cita grafiskā nozarares pārstāvja darbu, tas tomēr ļauj nonākt pie laba rezultāta paša spēkiem, no cita skatu punkta, kas arī šoreiz ir izdevies, uzburot dziesmas stāstu video formātā.’’ Papildina REZarin.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar