Reperis xantikvariāts izdod singlu “rotaļā”

Pašmāju reperis xantikvariāts izdod mākslinieciski spilgtu videoklipu dziesmai “rotaļā”, kurā ataino klasikas – Titānika slīkšanas ainu. Tas ir pirmais singls no repera gaidāmā albuma “nu, tad čau!” Videoklipu režisējis Toms Upītis, producējis Mikus Zarāns un POLICY Productions.

“Uz plosta bija gana daudz vieta gan džekam, gan Rouzai. Tas ir zinātniski pierādīts. Savukārt, tas, kas nav zinātniski pierādīts, vai uz plosta pietiek vietas tādam džekam kā xantikvariāts un visam viņa talantam. Šo hipotēzi izvirzījām, pētījām un rezultātā arī veiksmīgi pierādījām. Ja jokus pie malas, tad jāteic, ka šis mūzikas video necenšas būt ezotērisks iekšējo pārdzīvojumu ekranizējums, kas aicinātu klausītājus un skatītājus dziļi introspektīvi palūkoties uz sevi un meklēt kādu sen neskartu dvēseles stīgu. Šis ir mūzikas klips, kurā xantikvariāts ir okeāna vidū uz plosta un romantiski veido monologu ar zvaigžņotajām debesīm. Klipa esence ir gaužām praktiska – radīt ko skaistu bez pašmērķīgas apgarotības.” Tā par video izsakās režisors Toms Upītis.

xantikvariāts ir viens no spilgtākajiem jaunās paaudzes pašmāju reperiem, kuru zina teju katrs “repa galva”, kas ikdienā seko līdzi hip-hopam Latvijā. Viņš pats sevi dziesmās dēvē par “jaunās skolas vectēvu” un “jaunās skolas Tupaku”. Šobrīd ir repa supergrupas “BANDA BANDA” dalībnieks. Šogad sagaidāmi vairāki singli, kā arī repera soloalbums. Hip-hopa fani nevar vien sagaidīt jauno albumu, kurš pievienosies repera katalogam, blakus tādiem šedevriem, kā “Siera Plate” un “Siera Plate 2”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar