Mežaparkā tiks atklāts jaunais “Gaismas Dārzs” visai ģimenei

27.oktorbrī pirmo reizi Baltijas valstīs Mažaparka teritorijā tiks atvērts “Gaismas Dārzs”, kur atradīsies multimediju izstāde “Sniegbaltīte”.

Gaismas Dārzs” ir populārs starptautiskais brīvdabas projekts, kurš sastāv no apgaismotām skulptūrām un ekspozīcijām, skaņu iekārtām un gaismas projekcijām, kā arī no vairāk nekā 500 000 LED lampām, kas palīdz atdzīvināt populāro pasaku sižetu.

Pasaka “Sniegbaltīte” māca bērniem un pieaugušajiem draudzēties, sadarboties un cienīt vienam otru. Gaismas šova apmeklēšanas laiks ir vakara un nakts laikā, kad tumsa veido romantisku atmosfēru.

Gaismas Dārzs” strādā ar starptautisko multimediju kompāniju “S4 Lights”, kas ir līderis multimediju apgaismojuma tirgū pasaulē. Viņi aktīvi sadarbojas ar tādām kompānijām, kā “Disneyland”, “SeaWorld” un “Silver Dollar”. Izrādes ikgadēji notiek vairākās Eiropas galvaspilsētās. Šogad pasaku ekspozīcijas savas durvis vērs vaļā vēl četrās Eiropas galvaspilsētās: Rīgā, Budapeštā, Belgradā un Buharestā.

Mūsu projekts ir balstīts uz tādām populārām bērnu pasakām, kā “Sniegbaltīte un 7 rūķīši”, “Alise Brinumzemē”, “Pīters Pens”, “Smurfi” un daudzām citām. Projekta mērķis – sagādāt smaidus bērniem un viņu vecākiem. Lai šo sasniegtu, mēs cenšamies izmantot vislabākās tehnoloģijas pasaulē. Mūsu izstādes ir apmeklējuši gandrīz pusotra miljona cilvēku un ir liels prieks, ka šogad mēs iepazīstināsim ar mūsu ekspozīciju arī Rīgu,” – stāsta “Gaismas Dārza” pārstāvis Mihals Čojnacki.

Izstāde darbosies katru dienu četru mēnešu garumā, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas. Biļešu iepriekšēja tirdzniecība ir pieejama izstādes oficiālā mājaslapā.

Attēli: publicitātes

TOP Komentāri

avatar