Mežaparkā atklāts jaunais “Gaismas Dārzs”

Jau šo piektdien, 27. oktobrī pirmo reizi Baltijas valstīs Mažaparka teritorijā atvērsies “Gaismas Dārzs”, kur atradīsies multimediju izstāde “Sniegbaltīte un 7 rūķīši”.

Gaismas Dārzs” ir populārs starptautiskais brīvdabas projekts, kurš sastāv no apgaismotām skulptūrām un ekspozīcijām, skāņu iekārtām un gaismas projekcijām, kā arī no vairāk nekā 500 tūkstošu LED lampām, kas palīdz atdzīvināt populāro pasaku sižetu.

“”Gaismas Dārzs” nav vienkārši izstāde; tas ir mūsu piedāvājums jums ienākt pasaku pasaulē, aizrauties līdz ar burvību, papriecēt savu iekšējo bērnu un aizmukt prom no ikdienas steigas un darba. Nav nekas skaistāks kā tas mirklis, kad zem zvaigzņu debesīm jūs iegrimstat mājīgā pasakas atmosfērā. Šis “Gaismas Dārzs” ir mūsu veids, kā dalīties ar jums tajā mīlestībā un gaismā, ko nesam sirdī. Mēs zinām – mīlestība rada mīlestību. Esam priecīgi paziņot, kā mūsu projekts būs ikgadējais un katru gadu “Gaismas Darzā” mainīsies pasakas.” – teica “Gaismas Dārza” izpilddirektore Viktorija Verjovkina.

Gaismas Dārzs” darbosies katru dienu četru mēnešu garumā, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas. Plašāka informācija un biļetes ir pieejama projekta oficiālā mājaslapā www.gardenoflights.com.

Foto: publicitātes (Jevgeny Luhnev)

TOP Komentāri

avatar