Kārlis Būmeisters izdod jaunu dziesmu “Palu bēgumā”

Šonedēļ mūziķis Kārlis Būmeisters laidis klajā jaunu dziesmu “Palu bēgumā”, kas ieplānotajā dziesmu ciklā seko iepriekš izdotajiem mūziķa un viņa grupas atzinīgi novērtētajiem ierakstiem “Laiks tevi dedz” un “Kad lieti līs”. Jaunās dziesmas mūzikas autors ir pats Kārlis, bet dziesmas pamatā ir Maijas Kalniņas dzejolis.

Kārlis Būmeisters: “Šī man ir ļoti mīļa un nesteidzoties pilnveidota dziesma, kas reflektē par to, cik mums – “pasaules pilsoņiem” –  ir vai nav svarīgi beigās kā oļiem palu bēgumā, ieskaloties savas zemes krastos. Savā ziņā tā ir atsauce arī uz manis paša ikdienu, kuru pēdējos gados ar vienu kāju pavadu citā zemē. Bet, lai šis muzikālais impresionisms, katram klausītājam atstāj savus individuālos pēdu nospiedumus.”

Ierakstā piedalījušies viesmūziķi – Kristaps Rullis (steel ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Raitis Aukšmuksts (bungas) un Edgars Jass (taustiņu instrumenti). Dziesmas videoversiju filmējis Valdis Krūmiņš.

Kārlis piebilst: “Darbs pie dziesmas aizsākās ar Maijas dzejoļa rindām, kuras atļāvos papildināt kā muzikāli, tā arī tekstuāli. Ceru, ka jums patiks rezultāts.”

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar