Kāpēc izvēlēties higiēnas preču servisu?

Attālinātais darbs mājās, attālinātais mācību process, attālinātā preču iegāde – vide ap mums, iespējams, šobrīd ir svarīgāka kā jebkad iepriekš! Lai gan pašreizējā epidemioloģiskajā situācijā ieteicams strādāt attālināti, taču ir vairākas profesijas un uzņēmumi, kuriem tas nav iespējams. Tāpēc ir darba vide ir ļoti būtiska, lai tā rada produktīvu, ērtu un vienlaikus patīkamu gaisotni, lai darbinieki var koncentrēties tikai uz pašu svarīgāko.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā radīt harmonisku vidi – izvēlēties pārdomātu telpas iekārtojumu, askētiskas un funkcionālas mēbeles, kā arī vienotu krāsu gammu dažādiem priekšmetiem un iekārtojumam, ievērojot vienotas stila vadlīnijas visās telpās. “Elis” piedāvātais higiēnas preču serviss var palīdzēt bez rūpēm un pavisam vienkārši radīt patīkamu, harmonisku un gaumīgu vidi uzņēmuma labierīcībās. Šī pakalpojuma priekšrocība ir arī regulārās produktu piegādes un higiēnas materiālu uzpilde, kas sniedz lielu ērtību un garantē situāciju, ka nekad nepietrūks ziepes, tualetes papīrs vai dezinfekcijas līdzekļi.

Moderns dizains, kas izcels ikvienu telpu

“Elis” piedāvātais labierīcību higiēnas aprīkojums nav vienkārši dažādu priekšmetu kolekcija. Tā ir ļoti pārdomāta, funkcionālā dizaina augstākajām prasībām atbilstoša higiēnas aprīkojuma sērija. To izstrādājis mūsdienās tik aktuālās skandināvu dizaina skolas pārstāvis – godalgotais dāņu dizaineris Knuds Holšers (Knud Holscher). Un šis dizains ir īpaši izstrādāts tieši “Elis” grupai, kurai pieder tās patents.

Dizainera radītā produktu līnija aptver 12 dažādus izstrādājumus, ko var kombinēt pēc nepieciešamības, izvēloties tieši tās higiēnas preces, kas jums vajadzīgas. Vienots dizains un rūpīgi izvēlēts krāsu salikums rada pārdomātu, profesionālu un harmonisku koptēlu, kas veido arī patīkamu kopējo iespaidu par uzņēmumu.

Dāņu dizaina labierīcību aprīkojums pieejams astoņās dažādās krāsās, starp kurām ir gan askētiskas, gan arī košas krāsas.

5 būtiski fakti par “Elis” higiēnas aprīkojumu labierīcībām

Foto: elis.com

  1. Sudraba jonu pārklājums. Jau gadsimtiem sudrabs ir pazīstams ar savām antibakteriālajām īpašībām. Šis aspekts ir īpaši svarīgs tieši labierīcībās. “Elis” piedāvātie produktu turētāji ir vienmērīgi noklāti ar sudraba daļiņām, kas aktīvi cīnās pret baktērijām, tās iznīcinot.
  2. Triecienizturīga ABS plastmasa. Labierīcības ir telpas ar visai aktīvu noslodzi, tādēļ svarīgi, lai aprīkojums kalpotu ilgi un kvalitatīvi. Triecienizturīga plastmasa ir viens no veidiem, kā maksimāli pagarināt higiēnas aprīkojuma kalpošanas mūžu.
  3. Visi higiēnas produktu turētāji ir slēgta tipa. “Elis” higiēnas preču noma lielākoties ir paredzēta sabiedriskām vietām un uzņēmumiem, tādēļ ir svarīgi, lai visi uzpildes materiāli būtu slēgtās tvertnēs un lietotājiem būtu pieejams tikai nepieciešamais produkta daudzums. Īpaši svarīgi tas ir papīra produktiem, lai tos neskartu apkārtējās vides ietekme, tostarp mitrums.
  4. Higiēnas preču nomas un servisa cenā ir ietverta arī bojātu produktu nomaiņa vai operatīva labošana (ja tas ir iespējams).
  5. Plaša krāsu izvēle ikvienam klientam. Ja vēlaties ieviest jaunas krāsu gammas labierīcībās vai ir mainījušās uzņēmuma korporatīvās krāsas, tad higiēnas aprīkojuma turētājiem arī pavisam vienkārši var izvēlēties citu vāku krāsu.

“Elis” higiēnas aprīkojums ir pilnvērtīgs nomas un servisa pakalpojums, kas ļauj ērti un bez raizēm par ikdienas apkopi lietot kvalitatīvus un mūsdienīgus higiēnas risinājumus.

“Elis” klāstā ir 12 produkti – kokvilnas dvieļa turētājs, automātiskais papīra dvieļa turētājs, papīra salvešu turētājs, roku dezinfekcijas līdzeklis, putu ziepju dozators, gaisa atsvaidzinātājs, tualetes poda sēdvirsmas dezinfekcijas līdzeklis “Clean Seat”, tualetes papīra turētājs putu ziepju dozators, atkritumu tvertne, “Lady Care” un “Lady Care mini” atkritumu tvertnes, tualetes birste un turētājs.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par higiēnas preču servisu, apmeklējiet vietni Elis.com un sazinieties ar “Elis” klientu apkalpošanas speciālistu!

TOP Komentāri

avatar