Jaunais pašmāju šovs “Ēd. Kusties. Baudi” iedvesmos pievērsties veselīgam dzīvesveidam

Jau septembrī pirmizrādi piedzīvos jaunais TV3 veselīga dzīvesveida raidījums “Ēd. Kusties. Baudi”. Tajā divu mēnešu garumā varēsim dzīvot līdzi 8 dalībniekiem un viņu piedzīvojumiem ceļā uz veselīgāku un laimīgāku sevis versiju. Ik uz soļa tos pavadīs, motivēs un iedrošinās fitnesa, uztura un veselīga dzīvesveida trenere Madara Meiere. Skaties un  iedvesmojies veselīgākam dzīvesveidam jau no 9. septembra kanālā TV3 piektdienās plkst. 18:10.

Mūsu mazkustīgais dzīvesveids, nepareizā ēšana, aptaukošanās un nelāgie ieradumi noved pie fiziskām saslimšanām un mūsu emocionālā izsīkuma. Arvien jaunāki cilvēki saskaras ar nopietnām veselības problēmām, zemu pašvērtējumu un grūtībām veikt šķietami vienkāršas ikdienas darbības. Kā apgalvo raidījuma vadītāja Madara Meiere: “Nekad nav par vēlu sākt dzīvot un attiekties pret savu ķermeni ar cieņu.” Tādēļ 8 epizodēs tas tiks atspoguļots caur 8 dažādiem stāstiem. Katrā raidījumā skatītāji varēs redzēt, kā viens no raidījuma varoņiem nonāk līdz savam mērķim.

Katram no raidījuma varoņiem būs savs mērķis, savs stāsts un problēmu kopums – kāpēc viņš vispār līdz tam ir nonācis. Tiksimies gan ar daudzbērnu māmiņu, kura velta visu laiku un uzmanība savām atvasēm, gan kungu, kam visa diena jāpavada sēdošam pie stūres, gan lielu personīgu un emocionālu zaudējumu piedzīvojušu sievieti, kā arī jaunu vīrieti, kuram patīk ballēties un liekais svars kā problēma radusies relatīvi nesen. Kopā ar  Madaru Meieri tiks izstrādāta viņiem pielāgota programma – ieteikumi ēdienkartes maiņā, norādījumi fizisko aktivitāšu uzsākšanai. Procesa laikā dalībnieki piedzīvos arī dažādus viņiem pielāgotus izaicinājumus vai piedzīvojumus – vai tā būtu došanās pārgājienā, sievišķības atklāšana dejā, vai iešana pa oglēm un tas viss, lai pierādītu viņiem – ka viņu “es nevaru” ir tikai pašu iedomāta robeža, pēc kuras seko “es varēju…”, “man sanāca…” un “es varu”. Dalībnieki savos piedzīvojumos un emocijās ar skatītājiem dalīsies arī caur personīgām, pašu ierakstītām, dienasgrāmatām, ļaujot ieskatīties viņu ikdienas gaitās šo divu mēnešu laikā.

“Ēd. Kusties. Baudi” dalībnieku ceļš tuvāk veselīgam dzīvesveidam ir bijis sviedriem, asarām, uzvarām un arī kritumiem pilns, gluži kā dzīvē tas arī notiek. Lepojos ar pārmaiņām, kādas dalībnieki ir ieviesuši un esmu aizrauta ieraudzīt šo ceļu, kuru gājām kopā TV ekrānā”, atklāj raidījuma vadītāja Madara Meiere.

Katra raidījuma noslēgumā ieraudzīsim stāsta varoņa sasniegtos rezultātos pēc 2 mēnešiem, uzsverot, ka tas viņa katra dzīvē ir tikai sākums un, ka turpinot iesākto viņi sasniegs vēl lielākus nospraustos mērķus un, kas pats galvenais, būs iemācījušies dzīvot savu dzīvi pavisam citā kvalitātē – esot veselākiem, enerģiskākiem un laimīgākiem!

“Paldies par lielisko un vienreizējo iespēju piedalīties šajā projektā, tas bija liels piedzīvojums. Es esmu lielākā ieguvēja un lielāko balvu saņēmu paskatoties spogulī! Sākums bija satraucoši bailīgs, bet tas viss ātri pagāja. Ja raidījumam būs 2.sezona – iesaku cilvēkiem saņemt drosmi un pieteikties, jo tu vari mainīt savus uzskatus par ēdienu un kustību. Tu esi stiprs!”, šova noslēgumā pārdomās dalās viena no tā dalībniecēm.

Madara Meiere ir sertificēta fitnesa un uztura trenere, grāmatas “21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam” autore, projekta “Veselīga dzīvesveida akadēmija” dibinātāja, radio StarFM rubrikas “Veselība kā dzīvesveids” līdzvadītāja, kā arī ikdienā trenē uzņēmumus un cilvēkus individuāli sava šķīvja, kustības un ikdienas ieradumu uzlabošanā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar