Investējot vairāk nekā 22 miljonus eiro, durvis ver jauns tirdzniecības centrs “Aleja”

Ievērojot visus valstī noteiktās drošības un higiēnas prasības, 15. maijā tiek atklāts tirdzniecības centrs “Aleja” Ziepniekkalnā, Vienības gatvē 194a, kura kopējā platība sasniedz teju 12 000 kvadrātmetrus. Padarot klientu ikdienu vēl ērtāku, tirdzniecības centrā durvis ver jaunais Rimi Hyper, nodrošinot iespēju saņemt arī Rimi e-veikalā veiktos pasūtījumus Rimi Drive vai “Saņem veikalā” punktā. 

T/c “Aleja” ir viens no lielākajiem jaunajiem “Rimi Latvia” tirdzniecības centru projektiem, kura kopējās investīcijas ir vairāk nekā 22 miljoni eiro. Rimi Hyper Aleja atrodas jaunā daudzfunkcionālā un mūsdienu prasībām atbilstošā tirdzniecības centra pirmajā stāvā, aizņemot teju 4300 kvadrātmetru lielu platību. 

“Rimi hipermārkets tirdzniecības centrā “Aleja” kļūst par ceturto Rimi veikalu, kurā ir pieejami pašapkalpošanās skeneri, lai pirkumus varētu veikt vēl ātrāk, tā ietaupot veikalā pavadīto laiku. Tāpat jaunatklātā Rimi hipermārketa sortiments iedzīvotājiem nodrošinās plašu svaigās pārtikas, mājsaimniecības un citu preču klāstu. Lielveikalā iespējams iegādāties visu svētkiem un ikdienai nepieciešamo – uz vietas ceptu maizi un smalkmaizītes, suši, svaigus augļus, dārzeņus, mājsaimniecības un higiēnas lietas, kā arī citas preces. Arī Rimi Hyper Aleja turpināsim atbalstīt un aicināt klientus dzīvot veselīgi un gardi, izmantojot pircēju iecienīto veselīgās iepirkšanās ceļvedi – Rimi Labākai dzīvei. Rimi veikala darba laiks būs katru dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00,” informē Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala. 

Rimi hipermārkets nodrošinās 100 jaunas darba vietas. Jaunais veikals būvēts saskaņā ar Rimi jaunizstrādāto dizaina konceptu. Pircēju ērtībām ir uzstādītas vieglāk pamanāmas norādes veikala nodaļās, padarīta plašāka veikala ieejas zona, uzstādītas modernākas pašapkalpošanās kases, pieejami ērtāki un vieglāk vadāmi iepirkumu rati, kā arī izstrādāts jauna koncepta info centrs. Jaunajā info centrā pieejams pircēju steidzīgajām ikdienas gaitām atbilstošs sortiments, tajā izkārtota atpūtas zona, kurā ieturēt maltīti un baudīt kafijas tasi.

Līdz ar Rimi Hyper Alejas atklāšanu, tiek paplašināta arī Rimi e-veikala kapacitāte, kas priecēs ne tikai Rimi e-veikala piegādes teritorijā dzīvojošos pircējus, bet arī tos, kuri braucot mājās vai ikdienas gaitās, var iegriezties pēc pasūtījumiem veikalā.  No 18. maija. “Saņem veikalā” punkts un Rimi Drive tiek atvērti t/c “Aleja”. Rimi  e-veikalā īpaša vērība tiek pievērsta kvalitatīvai un visām higiēnas prasībām atbilstošai ne vien produktu uzglabāšanai, bet arī piegādes veidam, ko veic specializētajos pārtikas pārvadāšanai paredzētos transportos ar atbilstošiem pārtikas uzglabāšanas kritērijiem. Šobrīd e-veikalā veiktos pasūtījumus iespējams saņemt trīs veidos – pasūtīt piegādi uz mājām, saņemt pirkumus Rimi Drive pie t/c Ozols, t/c Spice un no 18. maija t/c Aleja vai arī “Saņem veikalā” punktos Rimi Ozols, Rimi Spice, Rimi Mols, Rimi Olimpia, Rimi Damme un no 18. maija Rimi Aleja.

Tāpat kā visās Rimi jaunatklātajās un atjaunotajās iepirkšanās vietās, arī šajā lielveikalā izmantots energoefektīvais un videi draudzīgais LED apgaismojums, kas ļauj ietaupīt 30% no apgaismojuma elektrības patēriņa, kā arī izmantotas īpašas aukstumsistēmas, kas ļauj nodrošināt energoefektīvu telpu apsaimniekošanu un uzturēšanu. 

Covid-19 vīrusa izplatības laikā visos Rimi veikalos ir pievērsta pastiprināta uzmanība drošības, higiēnas un dezinfekcijas nosacījumu ievērošanai, ievērojot valsts institūciju prasības, kā arī iekšējās vadlīnijas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar