Iemīļotie Bērnu rīti pāriet tiešsaistē

Kinoteātra “Kino Bize” Bērnu rīti pārceļās uz tiešsaisti, kā ierasts, piedāvājot animācijas filmu un radošo darbnīcu. Šoreiz MĀJAS KINO būs iespējams noskatīties filmu “Gordons un Padija”, bet pēc seansa piedalīties darbnīcā ar materiāliem, kas tiks nosūtīti uz katra mājām. 

No piektdienas, 27. novembra līdz svētdienai, 29. novembrim Kino Bize MĀJAS KINO būs iespējams noskatīties sirsnīgo zviedru animāciju “Gordons un Padija”, savukārt pēc filmas noskatīšanās tiks piedāvāts izgatavot kārumus tiem putniem, kas nav devušies uz siltajām zemēm, vadoties pēc darbnīcu vadītāju video tiešsaistē un izmantojot radošās darbnīcas materiālus, kas nosūtīti uz katra dalībnieka mājām. 

GORDONS UN PADIJA
Gordon and Paddy
Rež.: Linda Hambäck
Zviedrija
2017 | 62 min

Mežā tiek pastrādāta zādzība – bez pēdām pazūd Vāveres kunga riekstu krājums. Noziegumu dodas izmeklēt krupītis Gordons, kas jau gadiem sargājis meža iemītnieku mieru. Pēkšņi pie apvāršņa parādās jauna pelīte – Padija. Atklājas, ka viņai piemīt īsts detektīva talants! Tā kā Gordons gatavojas iet pensijā, Padija stājas viņa vietā. Vai varētu būt, ka zādzībā vainojams dzīvnieks, no kura te visi bīstas visvairāk?

Filma tiks demonstrēta latviešu valodā.

Lai iegādātos biļeti uz filmas seansu tiešsaistē un vienotos par radošās darbnīcas materiālu saņemšanu uz savām mājām, rakstīt uz kino@kinobize.lv. Pieteikties iespējams līdz 25. novembrim, trešdienai!

Maksa par seansu:
1 bērnam kopā ar vecākiem – 12,00 Eur
2 bērniem kopā ar vecākiem – 15,00 Eur
3 bērniem kopā ar vecākiem – 18,00 Eur
4 bērniem kopā ar vecākiem – 20,00 Eur 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar