Oskars Deigelis un YDJ aicina nepārdoties

 Ar jaunu singlu “Nepārdodies” klajā nākusi producentu apvienība YDJ un mūziķis Oskars Deigelis. Kompozīcijas muzikālo noformējumu un melodiju radījuši apvienības dalībnieki Lotars Lodziņš un Jānis Kalve, bet par dziesmas tekstu parūpējies Deigelis.

“Mēs dzīvojam laikā, kad šķietami pašsaprotamas lietas tiek apšaubītas, un acīmredzami maldi tiek uzspiesti kā vienīgā patiesība. Bailēs no atstumtības cilvēki ir pat gatavi nodot savas vērtības, uzskatus un pārliecības. Šī dziesma ir aicinājums saglabāt nelokāmu nostāju sev būtiskos jautājumos, proti, nepārdoties,” skaņdarba vēstījumu komentē Deigelis.

“Mums jau labu laiku šī dziesma bija azotē, un bija skaidra doma, ko vēlamies tajā ielikt. Oskars to lieliski uzķēra, rakstot tekstu un ierakstot dziesmu. Tāpat vēlamies izcelt arī to, ka singla noformējumu radījis mākslinieks no Pļaviņām, Lotara bērnības draugs, Artis Leončiks,” stāsta Lotars un Jānis.

Singlam “Nepārdodies” tapusi arī video versija, ko veidojis Ēriks Saksons. Laipni lūgti to aplūkot “YouTube”!

YDJ ir pašmāju producentu apvienība, kas gadu gaitā izdevusi neskaitāmus remiksus un oriģinālkompozīcijas, sadarbojoties ar tādiem Latvijā zināmiem māksliniekiem kā, piemēram, Labvēlīgais tips, Jānis Stībelis, Ex Da Bass, Normunds Rutulis, Evija Sloka u.c.

Oskars Deigelis ir dziedātājs, kurš izdevis 4 studijas albumus un 2 mini albumus, paralēli darbojoties arī kā dziesmu autors vairāku populāru pašmāju izpildītāju daiļradē, tostarp Dārtas Stepanovas, Rassell, Normunda Rutuļa, grupas “Otra Puse” un citu mūziķu dziesmās.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar