Hip Hop grupa ReQi izdod debijas albumu BAUDA, JAUDA, NAUDA

Hip Hop grupa ReQi 10. novembrī izdod savu debijas albumu BAUDA, JAUDA, NAUDA, kurā apkopotas 12 oriģinālkompozīcijas.

Albums – https://open.spotify.com/album/4andxQqzfoVAdJtG9Ewrcv?si=_Y1Y3saNQBGaS4yZwVpr3g

Projekta idejas autors un viens no grupas solistiem, uzņēmējs Edgars Bergholcs par albumu:

“Šis projekts, kas iesākās ar dažu jautru hip- hop dziesmu ierakstu, sākotnēji bez skaidra mērķa par albuma ierakstu, nu ir izaudzis līdz vairākiem izdotiem, un klausītāju augsti novērtētiem singliem. Izdotais albums kalpo par pirmā grupas noietā  posma apkopojumu un atskatu uz padarīto”.

Albums BAUDA, JAUDA, NAUDA ierakstīts laika posmā no 2019. – 2021. gadam Mārtiņa Burkevica vadībā studijā “Brasa Jam”. Albuma producenti Edgars Bergholcs un Kristaps Krievs DJ KRII

ReQi (saīsinājums no “Redz kur ir”) ir enerģiska un radoša grupa, kuras pamata ideja ir 90. gadu HipHop vēsmas ar dažādu žanru skanējumu un profesionālu mūziķu piesaisti.  Tā kopš 2019. gada, ar savām dziesmām pievērsusi sabiedrības uzmanību sociāli, ekonomiski un politiski aktuālām tēmām. Piemēram, dziesma “Elektrība” ir veltījums bērniem, kurā aicina tos ievērot elektrodrošību. Grupas pamatsastāvā darbojas Edgars Bergholcs, Andris Balodis, Kristaps Kaļinka, Kristaps Krievs (DJ KRII), Aleksejs Balinskis (Alex), Mārtiņš Burkevics, kā arī Egons Kronbergs.

Līdz šim grupa izdevusi jau vairākus singlus un video klipus – “Latvijai” (piedaloties grupai Pēc Tumsas) (2021), “Sprīdītis” (2021), “Elektrība” (2020), “Ātrums” (2020) , 90tie/Pilnīgi pajāt (2020).

Šobrīd jaunizdotais albums pieejams visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Vizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar