Grupa THE CITIZENS LV atdzimst jaunā skanējumā

“Nopietni par nenopietno!” pašmāju muzikālā apvienība “The Citizens LV” ir atradusi jaunu skanējumu un laidusi klajā singlu “Skatos Uz Tevi”.

“Dziesma ir par divu cilvēku attālinātu komunikāciju, kur viena no pusēm nespēj saņemt to atdevi, kuru sagaida no otras puses, līdz ar to viss aiziet neceļos. Īsāk sakot, nopietni par nenopietno mūsu pašu dzīvēs un attiecībām Tinderī, ” tā dziesmu raksturo grupas ģitārists Krišjānis Ozols.

“The Citizens LV” ir popmūzikas grupa jeb, kā viņi paši sevi raksturo, “alternatīvo vienradžu popa” pārstāvji. Ar entuziasmu, nepieradinātību un aizrautību mūzikā darbojas pieci mūziķi — solists Jānis Pētersons, basģitārists Mārtiņš Jaunzems, taustiņinstrumentālists Reinis Višķeris, ģitārists Krišjānis Ozols un bundzinieks Toms Kagainis. Kopā, saliekot visas mūziķu rakstura šķautnes, ir radies jauns singls “Skatos uz Tevi”.

Dziesmas video tapa šī gada pavasarī Rīgā. Galvenās lomas atveidotājs – grupas solists Jānis Pētersons, kā arī video ir redzami pārējās grupas dalībnieki un to draugi. Par video radošo saturu un izpildījumu jāpasakās komandai no Creators 22, par singla izstrādi  producentam – Kasparam Ansonam un Krišjānim Geidānam.

Grupa “The Citizens LV” 2010. gadā izveidoja pieci draugi, tolaik skolasbiedri. Pašlaik grupa ir piedzīvojusi sastāva pārmaiņas un atradusi jaunu skanējumu. Kā stāsta grupas solists Jānis Pētersons “Grupa pastāv jau teju dekādi. Īsumā mēs esam divdesmitgadnieki, kas vēl nav trīsdesmitgadnieki un kuriem liesmiņas acīs mirgo ar pilnu jaudu. Tāpēc, kā Fēnikss atdzimām no pelniem, veicām žanra reformu grupā, un jau aptuveni gadu esam kopā jaunā sastāvā. Līdz ar šīm pārmaiņām mēs vēlamies atstāt savu devumu Latvijas popmūzikā, ienesot tajā vairāk viegluma, pašironijas un asprātības.”  

Grupa ir uzstājusies dažādos festivālos (“Positivus”, ”LiveFest” un citos), kā arī citos Latvijas mēroga pasākumos, taču ar to nekas nebeidzas. The Citizens LV mērķtiecīgi soli pa solim tiecas uz jauna albuma izdošanu, bet kamēr tas vēl nav noticis, dodies uz Spotify un Youtube, lai noklausītos grupas jauno singlu “Skatos uz Tevi”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar