Grupa JĀNIS BUKUMS prezentē jaunu video dziesmai “Neuzvarētais”!

Kampaņas #PaliecMājās ietvaros grupa JĀNIS BUKUMS nofilmējusi mūzikas video dziesmai “Neuzvarētais”, paužot atbalstu un pateicību apzinīgajai sabiedrības daļai, kas paliek mājās, tādējādi ierobežojot iespējamo koronavīrusa izplatību Latvijā. 

“Gribējām parādīt, ka arī paliekot mājās, mēs esam stipri, un esot atsevišķi, bet kopā, uzvarēsim arī šo krīzi! Latvieši ir izdzīvojuši vienmēr, pat esot fiziski šķirti, un šis nebūs izņēmums. Dziesmas video filmēts pastāvošajai situācijai atbilstošos apstākļos, ievērojot sociālās distancēšanās rekomendācijas.”

Tomēr, par spīti esošajai situācijai, grupa turpina attālināti strādāt pie topošā ceturtā albuma, ko plānots izlaist šajā gadā. Grupa pēc iespējas turpina darbu gan pie jaunas mūzikas radīšanas, gan videoklipu plānošanas.

“Kā jau visi mākslinieki šobrīd atrodamies relatīvā “miera” stāvoklī, bet mēs adaptējamies, komponējam dziesmas un izmantojam šo laiku produktīvi citos veidos. Priecē fakts, ka ir audzis mūsu pastāvīgo klausītāju skaits strīminga platformās, par to liels paldies mūsu atbalstītājiem un domubiedriem!”

Video veidoja Rita Bērziņa un klipā piedalās grupas dalībnieki, kā arī tiek izmantoti grupas atbalstītāju iesūtītie video.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar