Grupa BLITZE prezentē jaunu dziesmu

Klausītāju vērtējumam grupa BLITZE nodod savu jaunāko veikumu – dziesmu “Ja man kādreiz būtu” un dziesmas video.  Dziesma tapusi ilgākā laikaposmā un aicina ikvienu kļūt brīvam, uzdrošināties iet tālāk un darīt to ko patiesi vēlies. Savukārt dziesmas video veidots kā “ēnu pasaule”, akcentējot dziesmas pamatdomu. Grupa Blitze arī paziņo arī par sava pirmā studijas albuma izdošanu un tā prezentācijas koncertu pavasarī.

Grupas līderis, solists un komponists Arvīds Berķis atzīmē: “Dziesma ir par katru no mums. Par to, cik svarīgi ir novērtēt to, kas mums jau ir dots. Par drosmi atdzimt pēc kritieniem, izbaudīt katru mirkli un ieraudzīt, ka mums ir viss nepieciešamais, lai dotos tālāk.”

Dziesmas “Ja man kādreiz būtu” video klipa autori ir grupa BLITZE un Vlad Schchepin (Krievija).  Idejiskā vīzija esot radusies nejauši, stāsta veidotāji: ”Ēnas vienmēr ir klātesošas, un tā bija lieliska ideja, lai dziesmas stāsts vizuāli skaisti runātu par dzīves patiesajām vērtībām”. Klipa filmēšanā piedalījās grupas dalībnieki, ēnas un Panda – deju studija. Īpašu paldies grupa BLITZE vēlas pateikt Pilotazh studio Maskava, Ivetai Pudānei un PII “Lotte”, kā arī veikalam “Mans drēbju skapis”.

Grupa BLITZE ir latviešu popmūzikas grupa, kas dibināta 2002. gadā, un to vidusskolas laikā izveidoja domubiedri Arvīds Berķis un Arnis Grīnbergs. Galvenās pamatvērtības kuras grupa atspoguļo savā mūzikā ir – patiesīgums, atklātība un vienkāršība. Grupas pamatsastāvā muzicē abi muziķi, paplašinātā sastāvā piedalās vēl trīs instrumentālisti.

Grupas daiļradi raksturo dinamiska dzīvesprieka piepildītas melodijas, ko līdz šim arī atzinīgi novērtējuši klausītāji un “Blitzes” dziesmu hiti regulāri atrodami Latvijas populārāko radiostaciju dziesmu rotāciju listēs. Klausītājus  sasniegušas dažādas dziesmas, ieskaitot: “Bibliotekārs”, “Stāsts savādāks”, “Segā ietinies”, ”Laiks”, ”Kamēr zeme griezīsies”, ”Kā Ziemeļos”, ”Laimes Zeme”, ”No griestiem atspēries”, ”To Kā Nav”, “Kaimiņiene” un “Hop”.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar