Komunikācijas eksperte Kristīne Tjarve turpmāk vadīs studiju programmu

Kristīne Tjarve ir Latvijas Asociācijas sabiedrisko attiecību profesionāļiem valdes locekle, uzņēmuma interAct komunikācijas vadītāja, vairāku nevalstisku organizāciju biedre, kā arī mācībspēks vairākās Latvijas augstskolās. Turpmāk viņa vadīs arī studiju programmu “Sabiedriskās attiecības” Biznesa augstskolā Turība.

Kristīnei Tjarvei ir plaša pieredze mediju un sabiedrisko attiecību jomā. Viņa ir izglītības zinātņu maģistre ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadībā dažādās nozarēs. Pieredze iegūta gan darbā sabiedrisko attiecību aģentūrā, gan uzņēmumos un nevalstiskajā sektorā. Astoņus gadus bijusi dažādos amatos Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem – no izpildsekretāres līdz valdes priekšsēdētājai.

“Ar lielu prieku pieņemu šo profesionālo izaicinājumu, jo mana līdzšinējā pieredze, vadot koledžas līmeņa sabiedrisko attiecību programmu Latvijas Kultūras koledžā, ir pierādījusi, ka ir svarīgi būt stiprajam plecam studentam, neraugoties uz viņa iepriekšējo pieredzi vai zināšanām, jo kvalitatīvs izglītības process veidojas ciešā mijiedarbībā starp mācībspēkiem un studentiem. Es ceru, ka, pateicoties manai ilgajai pieredzei sabiedrisko attiecību nozarē gan ikdienas darbā, gan arī sniedzot ieguldījumu sabiedrisko attiecību nozares attīstībā ar darbošanos Latvijas Asociācijā sabiedrisko attiecību profesionāļiem, strādājot ar studentiem, vadot viņu prakses un kvalifikācijas darbus, man būs daudz iespējas sniegt ieguldījumu tieši studiju programmas attīstībā. Esmu gatava uzklausīt studentu izaicinājumus un iesaistīties kopīgā risinājumu meklēšanā. Ticu teorētisko un praktisko nodarbību mijiedarbībai, kas sniedz iespēju studentiem būt gataviem darba tirgum jau studiju procesā,” saka Kristīne Tjarve.

Sabiedriskās attiecības ir joma, kurā nepieciešamas daudzpusīgas zināšanas – reklāmā, digitālajā mārketingā, sociālajā psiholoģijā, vides komunikācijā, uzņēmējdarbībā un citās, kā arī radošo industriju darbībā (foto, stils un mode, mūzika). 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar