Grupa “Audiokvartāls” nerunā par naudu, bet gan par sievietēm…

Marta beigās, pandēmijas priekšvakarā, grupa izdeva savu debijas albumu ar nosaukumu “Runa nav par naudu”. Ārkārtējās situācijas dēļ nācās atcelt gan koncerta prezentācijas pasākumu, gan koncerttūri, tomēr šajā laikā grupa “nesnauda”. “Audiokvartāls” organizēja vairākus koncertus tiešsaistē, izveidoja trīs videoklipus, no kuriem kā pēdējais tiek prezentēts video dziesmai “Runa nav par naudu”, kas ir arī albuma tituldziesma.

Klipa idejas autors ir grupas solists Ivars Ozoliņš un klips tapis sadarbībā ar Andri Koemecu, ar kuru kopā veidoti arī citi grupas vizuālie darbi, kā arī foto studiju Yeko Studio. Dziesmas stāsts ir par sievieti, kurai patīk lauzt vīriešu sirdis un gūt no tā baudu. Līdz ar to grupas dalībnieki sociālajos tīklos izveidoja akciju, aicinot sievietes iesūtīt savas fotogrāfijas, no kurām liela daļa arī tika iekļauta videoklipā simbolizējot mūziķu bijušās draudzenes.

Līdz ar šo videoklipu Audiokvartāls paziņo par sastāva izmaiņām. Grupā atgriežas tās pirmais bundzenieks Māris Skrodis, aizstājot līdz šim jau tautā iemīļoto Ludvigu Lielausu, kurš personisko apstākļu dēļ pārcēlās uz dzīvi ārzemēs.

“Sakām milzīgu paldies Ludvigam par ieguldījumu grupas darbībā, debijas albuma izveidē un arī mūsu personiskajā un profesionālajā izaugsmē. Kopā ar viņu beidzot īstenojām sapni par albumu, kā arī atradām to īsto muzikālo virzienu, kurā strādāt. Turpināsim iesākto un īstenosim visus sapņus,” stāsta brāļi Ozoliņi.

Zīmīgi, ka “Runa nav par naudu” videoklipā parādās abi bundzenieki, tādā veidā iemūžinot šo svarīgo notikumu vēstures grāmatās.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar