Dzejas pasākums „Draudzība kā rasas pērle…”

Pasākuma laikā dzejnieces Indra un Viktorija sveica visus atnācējus ar Pavasara iestāšanos, kas bija skaidri saklausāms arī vairumā viņu lasītajos darbos, kuros dominēja Pavasara tēma. Kā īpašais viesis uz pasākumu tika pieaicināts dzejnieks Egils Dambis, kas lasīja savus iecienītākos darbus un, kā apgalvoja pats dzejnieks, jaunāko darbu, kas tapis tās pašas dienas rītā. 

Foto: Jans Ikes

12

TOP Komentāri

avatar
12 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
4 Komentāru autori
DavidkagusaengSespogameSesEngusaSes Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
u.c.
Viesis
u.c.

Kas Egilu Dambi pieaicināja kā īpašo viesi? Cik man zināms afišā nekā tāda nebija. Līdz ar to jautājums – tā ir maldināšana par pasākuma saturu no bibliotēkas puses vai bibliotēkas maldināšana no pasākuma dalībnieku puses?

u.c.
Viesis
u.c.

Ja Jums tomēr ir iespēja ieskatieties t.s. dzejnieka Egila Dambja trešā (!) krājuma “Sirdsdomas vārdos” pirmajās desmit lappusēs un izskaitiet tajās esošās kļūdas. Tad padiskutēsim par jautājumu, vai tas ir dzejnieks. Ja līdzīgi kļūdām bagātu grāmatu, uzrakstītu inženieris, ar to arī beigtos viņa pakalpojumu sniegšana celtņu projektēšanā. Bet dzejnieks jau mūsdienās var būt katrs. Paldies atsevišķām bibliotēkām par šādas prakses nostiprināšanu!

kas tas
Viesis
kas tas

Vai patiešām V.V.Upesjuri var dēvēt par dzejnieci ? Loooti šaubos !

JamesGEs
Viesis
JamesGEs

If you have sleep apnea, you need to know that you are not alone. Sleep apnea is fairly common and millions of people around the planet have it. If you have been wondering what a sleep apnea diagnosis means for your life, read on to learn what you need to know about it. For people who are using a CPAP machine, you need to take notes to give to your doctor. If you experience any symptoms, like snoring, that were eliminated when you started using the CPAP machine and they come back, you need to let your doctor know. Only… Lasīt tālāk »

CaseyDef
Viesis
CaseyDef

Show more!

CaseyDef
Viesis
CaseyDef

Show more>>>

AtingSheerie
Viesis
AtingSheerie

Others can achieve a bigger harder erection but cannot maintain it during sexual intercourse. Core maca in the supplier energetix is definitely an herb that tests quite nicely for assorted males.

CaseyDef
Viesis
CaseyDef

Some people, especially those running on busy daily schedules tend to use the pills to help maintain weight since they can not afford to follow all the diet programs. This is not advised. It is recommended that one seek advice from a professional in this field before using the pills. This can save one from many dangers associated with the misuse. The diet pills should always be taken whole. Some people tend to divide the pills to serve a longer period of time. This is not advised and can lead to ineffectiveness. If it is required that one takes a… Lasīt tālāk »

EngusaSes
Viesis
EngusaSes
pogameSes
Viesis
pogameSes

Porno games – erotic hentai game

usaengSes
Viesis
usaengSes
Davidkag
Viesis
Davidkag

ivermectin otc ivermectin tablets for humans – stromectol buy uk