Citādais Ziemsvētku dievkalpojums Torņakalnā “Palikt kopā” 24.decembra vakarā tiešsaistē

Rīgas Lutera baznīca aicina 24.decembra vakarā Kristus piedzimšanas svētkus piedzīvot kopā, piedaloties svētku dievkalpojumā un koncertā “Palikt kopā”. Dievkalpojumu vadīs Rīgas Lutera draudzes mācītājs Linards Rozentāls: “Ziemsvētki ir stāsts par to, kā palikt kopā. Mēs šajos svētkos satiekamies – ar radiem, draugiem, paziņām. Satiekas nereti arī tie, kas visu gadu nav satikušies. Svētki, kas visus sauc mājās, pie eglītes, pie viena galda, kaut ar TV vai datora ekrānu pa vidu. It īpaši šajā gadā ir svarīgi domāt par to, kā mums visiem palikt kopā. Mūs šķir pieredzes, viedokļi, pārliecības un ticība tam vai citam. Tas tā var būt, ka esam tik dažādi. Un tieši tāpēc ir jāmeklē tas, kas mūs vieno. Tie var būt svētki. Tie var būt Ziemsvētki.”

Muzikālos priekšnesumus sniegs mākslinieki Raimonds Tiguls un draugi, Kaspars Zemītis un Anda Zemīte, Elza Rozentāle, Mihails Oļehovs, Annika Lanka, Anete Kozlovska, grupa Jorspeis, Linda Naudiņa un Marta Millere, duets INCANTO.

Citādais Ziemsvētku dievkalpojums un koncerts “Palikt kopā

24.dec. pl. 20:00 tiešsaistē Youtube un Facebook

24.dec. pl. 20:30 televīzijā TV24

26.dec., pl. 13:00 Radio Marija Latvija, 97.3 FM

Kristus silīte Rīgas Lutera baznīcas dārzā

Aicinām ikvienu uz līdz šim nebijušu piedzīvojumu Rīgas Lutera baznīcas dārzā – Kristus silīte.

Tā ir silīte, kurā iegulties var ikviens. Redzēt tikai debesis, šūpoties kā sevi ieaijājot, vakara pasaku klausoties, sajusties kā bērnam, tik mīksti un silti kā gultiņā vai šūpulī. Un aptvert, ka katrā no mums ir Kristus bērns.” mācītājs L.Rozentāls.

Sirsnīgs paldies unikālās idejas autorei māksliniecei Ancei Vilnītei un visiem, kas palīdzēja idejas īstenošanā – Ievai Treijai, Mūkusalas darbnīcas parkam, Egilam Ailim, Lindai Naudiņai, Kārlim Ragžem un Gintam Saulītam.

Baznīcas apmeklējums visiem

Aicinam svētkos uz īsu brīdi baznīcā ikvienu. Skanēs dažādu mācītāju uzrunas un svētku muzikālie priekšnesumi. Ieeja baznīcā individuāli rindas kārtībā.

24.dec. pl. 10:00 – 16:00

Dievkalpojumi zaļajā režīmā, iepriekš piesakoties www.luteradraudze.lv

24.dec. pl. 12:00, 14.00, 16.00 un 18.00

26.dec. pl. 11.00 (arī Zoom)

31.dec. pl. 18.00 (arī Zoom)

Svētā Vakarēdiena mielasts

Aicinam saņemt Svēto Vakarēdiena mielastu ikvienu. Ieeja baznīcā individuāli rindas kārtībā.

26.dec. pl. 13.00 – 14.00

Atrodoties baznīcā jālieto sejas maska un jāievēro distance. Par baznīcas drošu apmeklējumu un atļauto cilvēku skaitu telpā gādās brīvprātīgie dežuranti.

TOP Komentāri

avatar