Bez maksas būs pieejamas sejas, galvas ādas un matu stāvokļa pārbaudes

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” apmeklētājiem durvis vērusi lielākā un modernākā “Euroaptieka” Latvijā. Jaunās koncepcijas “Euroaptieka” ir pirmā, kas neierasti klasiskajam aptieku konceptam piedāvā īpaši izveidotu pieredzes zonu “Tavai labsajūtai”. Pieredzes zonā bez maksas būs pieejamas sejas, galvas ādas un matu stāvokļa pārbaudes un speciālista konsultācijas.

Katrs cilvēks ir absolūti unikāls, tādēļ lielākās un modernākās Latvijas aptiekas centrā atrodas īpaši izveidota zona – “Tavai labsajūtai”. Tajā apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar jaunākajiem skaistuma un veselības produktiem, piemēram, izmēģināt Nāves jūras sāļu skrubjus un mazgāšanas gelus rokām un kopā ar zinošiem profesionāļiem izvēlēties sev piemērotākos ķermeņa kopšanas līdzekļus. Domājot par klientu pieredzes uzlabošanu, ikvienam apmeklētājam ir iespēja veikt sejas, galvas ādas un matu stāvokļa pārbaudes un saņemt profesionāļu ieteikumus un konsultācijas.

“Svarīgākais ir atrast un izvēlēties savam ādas tipam un stāvoklim atbilstošu līdzekli. Lai būtu pavisam droši, sava sejas ādas tipa noteikšanu ir vērts uzticēt speciālistam. Precīzi zināt savu ādas tipu ir būtiski, lai varētu izmantot produktus, kas paredzēti konkrētu problēmu risināšanai,” uzsver kosmētikas un veselības produktu nodaļas vadītāja Lāsma Kursīte.

Kā skaidro farmaceite, taukainai ādai jānodrošina efektīva poru attīrīšana un tauku radītā spīduma mazināšana, kā arī optimāla vide ar līdzekļiem, kam ir neitrāls pH līmenis, lai mazinātu baktēriju veidošanos. Savukārt sausai ādai jāsniedz maiga attīrīšana un maksimāla mitrināšana vai pat barošana, lai atjaunotu ādas aizsargbarjeru un palīdzētu ādai sevi labāk aizsargāt pret dažādiem ārējiem kairinošiem faktoriem. Kombinētas sejas ādai ir svarīgi pielāgot produktus un kopšanu katrai zonai individuāli, iesaka Lāsma Kursīte.

Aptiekas pieredzes zonā ir iespējams noteikt ne vien sejas ādas tipu, bet arī galvas ādas un matu stāvokli. Pārbaudes ietvaros zinoši konsultanti ar īpašu aparatūru nosaka matu struktūru – biezumu, keratīna līmeni matā – un galvas ādas stāvokli. Trauslu matu, taukainas ādas, blaugznu vai matu izkrišanas gadījumā kopā ar speciālistu tiek apzināti problēmas cēloņi. Balstoties pārbaudes rezultātos, konsultants palīdzēs izvēlēties piemērotākos kopšanas līdzekļus un kosmētiku un, ja nepieciešams, ieteiks arī speciālistu, pie kā vērsties nopietnāku problēmu ārstēšanai.

Jaunā koncepta “Euroaptiekas” izveidē investēti aptuveni 650 000 eiro. 500 kvadrātmetru plašās telpas iekārtojumu raksturo plašums un ērti pieejama tirdzniecības zāle, kas radīta, īpaši domājot par jaunajiem vecākiem, bērniem, kā arī steidzīgajiem pircējiem. Jaunā aptieka nodarbinās 30 “Euroaptiekas” darbiniekus, kuri nodrošinās visu nepieciešamo palīdzību un sniegs padomus ar veselības aprūpi saistītos jautājumos.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar