“Audiokvartāls” albumu prezentēs “Ģertrūdes ielas teātrī”

Grupa “Audiokvartāls” maija izskaņā izdos savu otro studijas albumu ar nosaukumu “Viss (nav) tik slikti”, bet 11. jūnijā “Audiokvartāls” visus aicina uz albuma  prezentācijas koncertu, kurš norisināsies “Ģertrūdes ielas teātra” lielajā zālē. Tajā izskanēs visas jaunā albuma dziesmas, kā arī klausītāju jau iemīļotās grupas kompozīcijas. Šis būs grupas līdz šim lielākais solokoncerts, tāpēc grupa sola dažādus pārsteigumus, enerģisku šovu un viesmāksliniekus.

Koncertā uz skatuves kāps Marta Ritova, Katrīna Dimanta un citi, ko šobrīd grupa neatklāj, lai saglabātu pārsteigumu.

Biļetes iespējams iegādāties www.aula.lv, kur pērkot biļeti uz koncertu iespējams klāt iegūt arī albumu par īpaši izdevīgu cenu. Tā pat izdevīgs piedāvājums pašiem pirmajiem pircējiem.
Albums tapis pandēmijas laikā un ietver plašu emociju gammu no brīžiem, kad “viss ir slikti” līdz pat “paradīzei”, līdz ar to albuma nosaukumā vārds “nav” ir iekavās, lai katrs to varētu interpretēt pa savam. Līdz šim klausītājiem ir bijusi iespēja iepazīties ar trīs singliem no jaunā albuma: “Sorry mazā”, “Paradīzē”, kā arī “Es nesaprotu, es nemāku”, kurā piedalās dziedātāja Marta Ritova. Pēc koncerta “Ģertrūdes ielas teātrī”, grupa plāno aizvadīt mazākus koncertus arī lielākajās Latvijas pilsētās – Liepājā, Jelgavā, Valmierā un citur, precīzus datumus izziņojot jau drīzumā. 

“Audiokvartāls” sastāvā darbojas trīs mūziķi; Arnis Ozoliņš, Ivars Ozoliņš, Māris Skrodis. Grupa dibināta 2014. gadā. Grupas dziesmas regulāri tiek atskaņotas Latvijas lielākajās radiostacijās. 2020. gadā grupa izdeva savu debijas albumu “Runa nav par naudu”, tas tika nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons”, kategorijā – Gada debija. 2021. gadā “Audiokvartāls” iekļuva populārā televīzijas šova “X faktors” finālā.


Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar