Arī šogad “R&B Blues festival” pulcēs Latvijā un Pasaulē zināmus māksliniekus

Veselas divas dienas, 17. un 18.jūlijā, Ropažu muižas parkā piekto gadu pēc kārtas norisināsies sen gaidītais “R&B Blues Festival”, kur vienkopus uzstāsies gan Latvijā jau zināmas grupas, gan mākslinieki no Eiropas un ASV. Šogad pasākumu varēs apmeklēt uzrādot COVID-19 sertifikātu vai negatīvu COVID-19 testu.

Visa organizatoru komanda un festivāla dalībnieki esam patīkami satraukti par atkal redzēšanos ar klausītājiem. Šis ir piektais „R&B Blues Festival” pastāvēšanas gads un tam rūpīgi gatavojāmies veselu gadu. Mēs esam pozitīvi noskaņoti un apņēmības pilni un zinām, ka mūsu klausītāji novērtēs darbu, ko esam ieguldījuši un tiksimies Ropažu muižas parkā”, aicina Jānis Bukovskis, Latvian Blues Band solists un “R&B Blues festival” rīkotājs.

Ropažu novada pašvaldības pārstāve Katrīna Ķeķe stāsta, ka katru gadu Ropažu muižas parks pārvēršas par “blūza Meku”, kur Lielās Juglas krastā var baudīt pasaules līmeņa mūziku. “Ja vēl neesi izlēmis doties vai nē, droši apmeklē www.rbbluesfestival.com, noklausies maģiskos blūza ritmus un ieskaties iepriekšējo gadu foto galerijās – tas noteikti palīdzēs pieņemt lēmumu doties uz pasākumu, uz tikšanos,” aicina Katrīna Ķeķe.

Jānis Bukovskis visu organizatoru vārdā grib pateikt lielu paldies māksliniekiem, kuri šogad ir kopā ar mums un Ropažu novada pašvaldībai par atbalstu. Mākslinieku šogad ir daudz un tie ir dažādi, bet īpaši gribam izcelt Amerikāņu zvaigzni Khalif Wailin’ Walter, kurš ir jaunā, uzlecošā blūza zvaigzne no Čikāgas un ir patiesi pagodināts festivāla ietvaros būt Latvijā. Blakus Latvijas pašmāju iemīļotajai “Latvian Blues Band” šogad festivālā dzirdēsim tādus pasaules slavenus māksliniekus kā Polijas mūziķu apvienību „Smooth Gentlemen” un pašmāju “Fortress Blues Band”, “Billy B trio”, “The Swamp Shakers”, kā arī „Bad Habits” un “Eddie Dove Band”.

17. un 18. jūnijā pasākuma teritorijā būs iespējams ienākt no plks.t 15:00. Bērniem līdz 16 gadu vecumam, vecāku pavadībā, ieeja pasākumā bez maksas. Apmeklētāji ir aicināti sarūpēt sev patīkamu sēdvietu, tā, lai distancējoties būtu iespējams droši baudīt pasaules klases blūzu ārzemju un vietējo mākslinieku izpildījumā.

Festivāla apmeklētāju ievērībai!

Šī pasākuma formāts būs pielāgots gan pret Covid-19 vakcinētajiem vai šo slimību pēdējā pusgadā jau pārslimojušajiem klausītājiem, kuri varēs uzrādīt izdrukātu vai viedierīcē saglabātu sertifikātu (QR kodu), gan tiem klausītājiem, kuri varēs uzrādīt pēdējās 48 stundās veiktu Covid-19 testu vai pēdējās sešās stundās veiktu Covid-19 ātro testu ar negatīviem rezultātiem!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar