Andras Rušmanes-Vējas jaunākās grāmatas atvēršanas svētki

Edvarta Virzas Iecavas bibliotēkā 23. septembra novakarē notika jaunās rakstnieces Andras Rušmanes-Vējas jaunākās grāmatas „Ar kastani kabatā” atvēršanas svētki. Pasākums norisinājās sirsnīgā un omulīgā gaisotnē, autore stāstīja par grāmatas tapšanu un to, kā dzīve viņu aizvedusi līdz rakstīšanai. Stāstījumu muzikāli papildināja Guntas Rušmanes akordeona spēle.

Pēc oficiālās sadaļas cienastam tika likts galdā kliņģeris, un sarunas turpinājās brīvā gaisotnē pie kafijas tases. Bija arī iespēja iegādāties jauno grāmatu ar autores autogrāfu, ko apmeklētāji labprāt izmantoja.

„Tā kā rakstīšana visu laiku notiek pie datora pilnīgā vienatnē, tad ir patīkami reizēm šādi sanākt kopā un satikties ar lasītājiem, lai atrādītu savu veikumu, uzklausītu atsauksmes un vienkārši kopā nosvinētu. Šādas tikšanās dod iedvesmu un sparu ķerties pie jauniem darbiem,” prieku pauda autore.

„Ar kastani kabatā” ir Andras Rušmanes-Vējas trešā grāmata, kas iznākusi izdevniecības „Latvijas Mediji” Vakara romāna sērijā. Sagatavošanā ir turpinājums lasītāju iemīļotajam romānam „Vienpatnieki”, tas iznāks nākamā gada rudenī.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar