Zaļais smūtijs
Pavasarī mostas viss – daba, krāsas, garšas, smaržas un cilvēka maņas. Šis ir īstais laiks, kad izbaudīt svaigas un intensīvas garšas, pie viena stiprinot organismu ar jaudīgu vitamīnu kokteili. Tā vietā, lai ķertos pie sintētiskajiem vitamīniem, daudz radošāk un jautrāk ir audzēt tos pašiem. Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis dalās idejās un receptēs, kā no sirds izbaudīt pavasara atnākšanu savā virtuvē.
Zaļais smūtijs
Nepieciešams:
jogurts bez piedevām;
2 saujas diļļu, loku, mikrozaļumu;
1 ķiploka daiviņa vai nedaudz lakšu;
puse vai 1 vesels avokado;
citrona sula un sāls pēc garšas.
Pagatavošana
Sablendē visas sastāvdaļas, pievieno sāli un citrona sulu pēc garšas. Lai iegūtu krēmīgu tekstūru, pievieno avokado – lieliska izvēle būs Rimi nopērkamie saldētie avokado šķēlītēs, kas vienmēr būs ideālā konsistencē.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri