Vērmanes dārzā 4. augustā notiks Sporta diena ģimenēm

Rīgas domes Labklājības departaments aicina piedalīties jau trešajā bezmaksas treniņā “Sporta dienas ģimenēm”, kas norisināsies 4. augustā no plkst. 16:30 līdz 19:30 Vērmanes dārzā.

Dalībniekiem iepriekš nepieciešams reģistrēties bezmaksas treniņam, rakstot pieteikumu uz “VingroSev.lv” administrāciju info@vingrosev.lv vai zvanot uz administrācijas telefona numuru 27766371. Ja dalībnieks ierodas uz pasākumu bez iepriekšējās reģistrēšanās, tad viņš drīkst piedalīties, ja “stacijās” vēl ir atlikušas brīvas vietas.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, bezmaksas treniņos reizē varēs piedalīties līdz 20 personām, bet kopumā katrā bezmaksas treniņu norisē rīkotāji gaidīs ap 100 apmeklētāju. Bezmaksas treniņi tiks organizēti dažādās aktivitāšu “stacijās”, lai treniņu norises laikā nodrošinātu apmeklētāju plūsmas kontroli un epidemioloģiskās prasības.

Ārtelpu bezmaksas treniņi notiks dažādās vietās Rīgas pilsētas pašvaldības teritorijā un tajos aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, neatkarīgi no ģimenes locekļu vecuma un fiziskās sagatavotības. Bezmaksas treniņu saturs ir izstrādāts tā, lai tas radītu interesi dažāda vecuma un interešu grupu dalībnieku vidū. Plānotās aktivitātes iever sevī gan dažādas sportiskās stafetes ar laika fiksēšanu, tādējādi veicinot sacensības garu un azartu, gan tādas aktivitātes, kas veicina sadarbību un saliedētību ģimenes locekļu vidū, kā arī būs iespējams piedalīties dažādās prāta spēlēs. Paši aktīvākie dalībnieki tiks arī pie organizētāju sarūpētajām balvām.

Par citiem plānoto bezmaksas treniņu laikiem un to aktuālāko informāciju aicinām meklēt mājaslapās www.veseligsridzinieks.lv un www.vingrosev.lv, kā arī “Veselīgs rīdzinieks veselā Rīgā” un “VingroSev.lv” sociālo tīklu profilos!

Bezmaksas treniņus “Sporta dienas ģimenēm” organizē veselības un fitnesa studijas “VingroSev.lv” speciālisti sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamenta īstenoto projektu “Mēs par veselīgu Rīgu!”. Bezmaksas treniņu apmeklētājiem aktivitāšu stacijās organizēs dažādus uzdevumus, kas raisīs ne tikai pozitīvas emocijas un saliedētību ģimenes lokā, bet arī veicinās priekšstatu par to, kā fiziskās aktivitātes dažādos veidos iekļaut savā ikdienā, vecākiem pavadot laiku kopā ar bērniem.

Plašāka informācija par šo un citām projekta aktivitātēm pieejama mājas lapā www.veseligsridzinieks.lv. Bezmaksas treniņi tiek finansēti Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu!”.

Foto: canva.com

TOP Komentāri

avatar