Vasarsvētki Torņakalnā būs!

23.maijā plkst.11.00 aicinām uz Citādo dievkalpojumu jeb Vasarsvētkiem Torņakalnā “Neatliec laiku!”, Rīgas Lutera draudzes YouTube profilā.

Pēdējos neaizmirstamos Vasarsvētkus Torņakalnā mēs piedzīvojām pirms diviem gadiem, kad Citādā dievkalpojuma laikā, pārpildītā dievnamā baudījām daudzu atzītu mākslinieku muzikālos priekšnesumus un kopīgi saziedojām 5500 eiro servisa suņu biedrībai TEODORS, kas nodrošina atbalstu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Šobrīd, kad pasaule un ikdiena ir būtiski mainījusies, mūsu aicinājums ir neatlikt un svinēt Vasarsvētkus! Tāpēc Vasarsvētki Torņakalnā būs! 

“Vasarsvētki būs, jo tie ceļ mūs Gara augstumos. Visu var atlikt, pārlikt, atcelt un pārcelt, tikai ne Garu. Jo tas ir kā uguns, kā vējš, kā ūdens. Ja tas plūst, tad plūst, ja pūš, tad pūš, ja deg, tad deg. Neatliksim to, kas rada spontānu prieku, bijību, cerību, uzticēšanos cilvēkiem!” Linards Rozentāls, Rīgas Lutera draudzes mācītājs.

Vasarsvētku Citādais dievkalpojums notiks Rīgas Lutera draudzes YouTube profilā, 23.maijā plkst.11.00. Arī šogad tajā piedalīsies daudzi brīvprātīgiem Rīgas Lutera draudzes mūzikas draugi – Putnu balle, Brass kvintets (vad.Jānis Ivuškāns), Sudden Lights, Ze band, Anneli Arro & Rihards Lībietis, Lutera kvartets, Intars Busulis un Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Renārs Kaupers. Visi ziedojumi tiks izmantoti Rīgas Lutera draudzes turpmāko dievkalpojumu video ierakstu un tiešraižu profesionāla tehniskā nodrošinājumam. Īpaša pateicība visiem draudzes locekļiem, kā arī SIA “Skrīveru Saldumi”, kas jau snieguši atbalstu, lai Vasarsvētku Citādais dievkalpojums šogad varētu būt!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar