Valsts policija uz aizdomu pamata par narkotisko vielu apriti aizturēja organizētu grupu

Pagājušā mēneša beigās Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas uz aizdomu pamata par narkotisko vielu nelegālu apriti Ventspilī aizturēja trīs vīriešus. 

Veicot kratīšanu vairākos nekustamajos īpašumos un automašīnā Ventspilī, tika atrasta un izņemta ap 550 grami izžāvētas marihuānas, 6 marihuānas stādi un iekārtas marihuānas audzēšanai, kā arī kokaīns. Vīrieši iepriekš nav nonākuši policijas redzeslokā un visiem trim aizdomās turētajiem uz izmeklēšanas laiku ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. 

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas turpina izmeklēšanu uzsāktajā kriminālprocesā par narkotisko vielu neatļautu apriti. 

Valsts policija informāciju par personām, kuras iegādājas, tirgo vai uzglabā nelegālās cigaretes, psihotropās un narkotiskās vielās, kā arī alkoholu, iegūst operatīvas darbības rezultātā, taču nereti Valsts policija informāciju par kāda iedzīvotāja pretlikumīgajām darbībām saņem no iedzīvotājiem, par ko likumsargi izsaka pateicību un aicina arī turpmāk ziņot par šāda veida pārkāpumiem.

Atgādinām, ka ziņot var pa tālruni 110, kā arī zvanot uz VP uzticības tālruni 67075444 (šis ir automātiskais atbildētājs, tāpēc informāciju precīzi jādefinē). Ziņot var arī Valsts policijas mājaslapā (www.vp.gov.lv) atzīmējot kartē to vietu vai ailītē ierakstot precīzu adresi, kurā pēc jūsu informācijas notiek nelegālā alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecība.

 

TOP Komentāri

avatar