Trīs ģimenes sagaida pirmdzimtos tieši Ziemassvētkos

Arī šogad Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļa savu pastāvēšanu ir attaisnojusi – vēl pirms Ziemassvētkiem tika sagaidīts šī gada 550. bērniņš, kamēr pērn gada beigās bija tikai 516 bērni. Arī Ziemassvētkos piedzimuši trīs bērni.

Kamēr Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā dzimušais 550.bērniņš, zēns vārdā Leonards, svētkus jau bija devies sagaidīt mājās, tikmēr trim ģimenēm bērniņi piedzimuši tieši Ziemassvētkos. Pirmajos Ziemassvētkos kandavnieku Sintijas Bernšteines un Ginta Ivanova ģimenē pasaulē nāca meita Alise. Otrajos Ziemassvētkos, gluži kā sarunājuši, savus pirmdzimtos Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā sagaidījuši divi pāri no Saldus – Ineses Heidemanes un Ulda Glāziņa ģimenē piedzima meita Eimija, bet Endijas Balceres un Ginta Krieviņa ģimenē – dēls Railijs.

Kamēr Eimija ar savu māmiņu atpūtās un baudīja mieru, tikmēr Alise un Railijs fotografējās pie Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļas eglītes. Ar Ziemassvētku bērniņiem bija ieradusies apsveicināties slimnīcas galvenā ārste Dr. Zīverte, bet jaunās māmiņas iedrošināja dzemdību nodaļas vecākā vecmāte Laura Prelgauska. Abi mazie pozētāji tika arī pie Kuldīgas Senioru skolas dalībnieku darinātajām dāvanām, kas gaidīja īpašo, svētkos dzimušo, pārīti – puisīti un meitiņu.

Tiem vecākiem, kas ģimenes pieaugumu vēl tikai gaida, Ziemassvētkos dzimušo bērnu vecāki novēl izturību, pacietību un veselību gan vecākiem, gan bērniem!

Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļas kolektīvs viņiem pievienojas un priecājas par visiem nodaļā dzimušajiem bērniem un viņu ģimenēm.

TOP Komentāri

avatar