Rīgas domē darbu sāk vairāki jauni deputāti

Pēc piecu Rīgas domes deputātu ievēlēšanas Saeimā galvaspilsētas pašvaldībā darbu sākuši vairāki jauni deputāti un deputātes, kā arī veiktas izmaiņas domes komiteju sastāvā.

“Par!/PROGRESĪVIE” frakcijas deputātu Edmunda Cepurīša un Antoņinas Ņenaševas vietā domē strādās Zane Pūpola, kura iekļauta Mājokļu un vides komitejas un Satiksmes un transporta lietu komitejas sastāvā, kā arī Igors Kļaviņš, kurš darbosies Izglītības, kultūras un sporta komitejā un Pilsētas īpašuma komitejā.

“Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” frakcijas deputāta Edvarda Smiltēna vietā par domes deputātu kļuvis Edvards Ratnieks, kurš iekļauts Pilsētas attīstības komitejas un Finanšu un administrācijas lietu komitejas sastāvā.

“Jaunās Vienotības” frakcijas deputāta Uģa Rotberga vietā domes deputāta amatā stājies Ints Dālderis, kurš ievēlēts Finanšu un administrācijas lietu komitejas un Sociālo jautājumu komitejas sastāvā.

Savukārt “Gods kalpot Rīgai!” frakcijas deputāta Oļega Burova vietā domē darbu sākusi Natālija Ābola, kura darbosies Mājokļu un vides komitejā un Pilsētas attīstības komitejā.

Rīgas dome ceturtdien, 3. novembrī, akceptēja jauno deputātu iekļaušanu komiteju sastāvā, kā arī atbalstīja vairāku esošo deputātu pāreju uz citām komitejām.

Foto: edvardsratnieks.lv

TOP Komentāri

avatar