Rīgā notiks pasaules čempionāts ielu vingrošanā

20 un 21. augustā  “First Мир” naktsklubā norisināies pasaules čempionāts ielu vingrošanā un kalistēntikā. Pasākuma ietvaros ir gaidami 180 dalībnieki no 60 valstīm, informē portāls balticevents.info.

Divas dienas tiek sadalītas uz atsevišķām programmām. 20. augustā no plkst. 11:00 līdz 19:00 uz skatuves būs vērojamas sacensības no “freestyle” jeb brīvā stila sportistiem. Bet savukārt 21. augustā skatītājiem būs iespēja vērot spēka “Trīscīņu” un “Daudzcīņu”, kur dalībnieki gan ar papildus svariem, gan ar savu ķermeņa svaru veiks dažādus spēka un izturības vingrinājumus gan uz reižu skaitu, gan uz laiku.

No Latvijas šajā čempionātā ieradīsies divpadsmit sportisti. Kategorijā “Trīscīņa vīriešiem” piedalīsies Ēriks Markalovs, Daniels Dravants, Ēriks Meijerhofers, Reinhards Dikmanis, Genādijs Petrovs un Aleksandrs Ivaško. 

Kategorijā “Spēka un izturības sacensības “Daudzcīņa”” vīriešiem piedalīsies Dāniels Leitāns, Vadims Barišoks un Genādijs Petrovs. “Freestyle” kategorijā piedalīsies Aleksandrs Kaminskis un Pauls Pakalniņš. No Latvijas sportistēm uz pasaules čempionātu ieradīsies Nadja Berdņika un Linda Štēra. 

Šis būs gan dalībnieku, gan skatītāju skaita ziņā lielākais pasākums, kas Latvijā ticis organizēts šajā sporta veidā – stāsta Latvijas Ielu Vingrošanas Federācijas prezidents Rolands Kikors

Ieejas maksa uz abām pasākuma dienām ir 15 eiro. Plašāka informācija par pasākumu ir pieejama pasaules ielu vingrošanas un kalistēntikas federācijas mājaslapā www.wswcf.org.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
1 Komentāru autori
Mārtiņš Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Mārtiņš
Viesis
Mārtiņš

Prieks, ka Latvijā notiek tāda mēroga sacensības. https://www.ats.lv/