PIRMO REIZI LATVIJĀ! Korejietis latviešu valodā dzied par Latviju un kopā ar “Mo Aspen” izdod dziesmu “Šī ir Latvija”

Pašmāju mūziķis “Mo Aspen” (populārā mūzika ar enerģiju – seko IG, FBTikTok, YT) izdevis savu jaunāko singlu “Šī ir Latvija”, piedaloties un dziedot latviski arī dienvidkorejiešu dziedātājam Hwije Im (Hvidže Im -seko TikTok, IG, FB).

SPIED UN KLAUSIES ARĪ SPOTIFY, VAI PĒRC ITUNES.

Mo-Aspen-Šī-ir-Latvija-feat.-Hwije-Im-Single-Cover

Dziesma “Šī ir Latvija” ir rakstīta vienotā mīlestībā pret Latviju. Dziesma sarakstīta ar domu, ka tai jābūt jautrai, vieglai dejā un labi dziedamai karaokes bāros ar draugiem, ģimenes lokā, vai svētkos – Jāņos, Ziemassvētkos, Valsts svētkos un citos. Tāpēc papildu tapusi arī dziesmas karaokes versija.

Instagrameri un TikTokeri aicināti likt hashtagu #SiIrLatvija un dalīties ar saviem skaistajiem mirkļiem Latvijā, pa virsu liekot jaunās dziesmas “Šī ir Latvija” piedziedājumu. Dziesma jau pieejama IG, un drīzumā TikTok.

Mo Aspen iepriekš ir izdevis albumu (2017), sniedzis enerģiskus koncertus Rīgā un Ogres novadā (2018), piedalījies “Ghetto faktora” atlasē (2021), izlaidis tādus singlus kā “Ai, kā grauž” (2020), “Ģeodēzists” un “Hold Me Close”, kā arī izdevis Vance Joy dziesmas “We’re Going home” kaverversiju (2020). “Nākotnes plāns ir atsvaidzināt latviešu populārās mūzikas scēnu ar ko jaunu un enerģisku. Pēc ieturētās pauzes Covid iespaidā un skaņas kvalitātes celšanas, ir vairāki lipīgi gabali, kuriem vēl jāpabeidz apstrāde. Tie būs latviski un tiks izlaisti sākot ar 2022.gadu”, atzīst mūziķis.

Mo Aspen feat. Hwije Im
Mo Aspen (pa labi) feat. Hwije Im (pa kreisi)

Savukārt Dienvidkorejiešu dziedātājs Hvidže jau vairākus gadus dzīvo un studē Latvijā un ir bijis pirmais students Latvijā, kurš ieguvis LU diplomu (šobrīd gan dienē Korejas obligātajā militārajā dienestā pēc kura beigām atgriezīsies Latvijā – šobrīd cenšas iegriezties Latvijā brīžos, kad dienestā ir pārtraukums – tai skaitā šā gada februāra pirmajā pusē). Sadraudzējies ar Mo Aspen internacionālā futbola mačā. Oriģināli abi sarakstījuši dziesmu angļu valodā, taču nevienai šai versijai nepatīkot “tā patiesi līdz galam”, Mo Aspen dziesmu vienā dienā pārveidojis latviešu valodā un piedāvājis Hvidžem iedziedāt to latviski. Kas arī veiksmīgi noticis, jo Hvidže latviešu mēlē runāt jau esot iemanījies diezgan daudz.

“Es esmu viesojies vairāk nekā 50 valstīs. Tiklīdz es ierados Latvijā caurbraucot, tā mani apbūra un nolēmu te atgriezties atkal, atkal un atkal. Mans sapnis ir kādā brīdī apceļot Latvijas laukus un tur koncertēt.”, saka Hvidže. Hvidže ir daudz ceļojis apkārt Latvijai. Piedalījies vairākos Korejas TV šovos, kuros reklamējis Latviju. Kā arī pats filmē video par to. Kopš tā laika Latviju zina krietni vairāk korejiešu.

Mo Aspen feat. Hwije Im darbībā Latvijā
Mo Aspen feat. Hwije Im darbībā Latvijā

Singla mūzika: Modris Apse (Mo Aspen) (Latvija) un Hwije Im (Dienvidkoreja). Vārdi: Modris Apse (Mo Aspen). Oriģināli sarakstīti angļu valodā: Modris Apse, Hwije Im, Kristofers Kravčenko. Producents: Modris Apse (Mo Aspen).

2. februārī izlaisto singlu “Šī ir Latvija”, kā arī pārējos Mo Aspen ierakstus iespējams straumēt Youtube, Spotify, Itunes, atbalstīt un iegādāties – Bandcamp u.c. Sekot Mo Aspen aktivitātēm – Facebook, Instagram vai TikTok portālā. Sekot korejietim – Instagram, Tiktok, Facebook.

Mo Aspen - Šī ir Latvija (feat. Hwije Im)
Mo Aspen – Šī ir Latvija (feat. Hwije Im)

8

TOP Komentāri

avatar
8 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
7 Komentāru autori
RichardVannaEverettrorEverettrorbuy kamagra online australiaJamesBek Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Regīna
Viesis
Regīna

Beidzot pozitīva dziesma par Latviju! Paldies par ziņu un atradumu.

Jameshauby
Viesis
Jameshauby

PIRMO REIZI LATVIJA! Korejietis latviesu valoda dzied par Latviju un kopa ar "Mo Aspen" izdod dziesmu "Si ir Latvija" – Multinews.lv – Hydra – официальный сайт самой большой торговой анонимной площадки в РФ. Здесь можно найти любые товары, независимо от ваших требований. Достаточно пройти быструю регистрацию и получить доступ к площадке. Самое важное это то, что Гидра onion работает без подключения через Тор. Нужно только перейти по ссылке и пройти авторизацию, не более того. Также при подборе товаров и услуг стоит рассматривать разные предложения. На площадке https://hydraruszsxpnew4af.xyz большое количество карточек от разных магазинов, а потому, поискав чуть дольше, вы найдете… Lasīt tālāk »

JamesBek
Viesis
JamesBek
Everettror
Viesis
Everettror

Внимание – внимание. Супер акционное предложение. Таких цен вы ещё не видели!
Где продать Мерседес бенц дорого в Москве?

buy kamagra online australia
Viesis
buy kamagra online australia

Mammoth advantage from inception to intention and reasonable/competitive pricing – kamagra online. Really loads of beneficial info.

Everettror
Viesis
Everettror

Внимание – внимание. Супер акционное предложение. Таких цен вы ещё не видели!
Как продать iPhone в Москве?

Everettror
Viesis
Everettror

Официальный сайт Государственного Военного госпиталя Китая. Первый государственный военный госпиталь в Китае, получивший лицензию на прием иностранных граждан. Профессиональный коллектив которого проводит лечение пациентов и обучение иностранных студентов для прохождения интернатуры и клинической ординатуры. Китайские врачи работают с больными, страдающими от различных тяжелых и хронических заболеваний. В знак признания выдающегося результатов в области обслуживания международных пациентов с 1947 года китайское правительство наградило госпиталь званием «Международный госпиталь Далянь Красного Креста» в июне 2015. В июле 2016 года, был получен особый статус — «Международный госпиталь традиционной китайской медицины Красного Креста ». В 2021 году, во время пандемии короновируса, госпиталь начал провдить программы… Lasīt tālāk »

RichardVanna
Viesis
RichardVanna

Check out featured full-length Granny Porn videos