Pēc mēneša klajā nāks “Tutas lietu” jaunākais mūzikas albums “Nu-ku-smalki-šiki-drū”

Bērnu iemīļotā raidījuma “Tutas lietas” veidotāji pēc mēneša, 1. decembrī, klajā laidīs jau otro mūzikas albumu bērniem “Nu-ku-smalki-šiki-drū”. Albuma tituldziesma, kas stāsta par pieklājīgāko vārdu pasaulē, jau publicēta Tutas lietu” YouTube kanālā kopā ar raidījuma sestās sezonas jaunajām sērijām.

Latviešu bērni visā pasaulē ir iemīļojuši ne tikai Tutu un viņas jaukos draugus – Lapsu un Feneku, bet arī raidījumā iekļautās skaistās dziesmiņas, kuru autore ir talantīgā dziedātāja un komponiste Laura Polence. Raidījuma sestā sezona, ko šobrīd var skatīties LMT Straumē, LMT Viedtelevīzijā, kā arī “Tutas lietu” YouTube kanālā, izdevusies īpaši muzikāla! Jaunās sezonas sērijās iekļautas piecas oriģināldziesmas un divas latviešu tautas dziesmas/rotaļas. Visu Tutas oriģināldziesmu autore ir Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste Laura Polence, bet vārdus dziesmiņām rakstījuši dzejnieks Kārlis Vērdiņš, dzejnieks Edvards Kuks un Elizabete Lukšo-Ražinska.

Dziesmas iedziedājusi pati Laura, instrumentāli skaņdarbus līdzās Polencei iespēlējuši arī Breno Viricimo, Rūdolfs Dankfelds un Lucas Figueiredo Santana. Mūzikas albums ierakstīs Bruno Viricimo studijā Amsterdamā.

Albuma tituldziesma “Nu-ku-smalki-šiki-drū” bērniem piedāvā jaunu burvju vārdiņu, ko gan pieklājības, gan jautrības nolūkos var lietot “paldies” un “lūdzu” vietā. Burvju vārdu izgudrojis, tāpat kā dziesmas vārdus sarakstījis dzejnieks Edvards Kuks. 

Jaunais mūzikas albums no šī gada 1. decembra būs pieejams gan digitālā formātā vietnē “Spotify”, gan to būs iespējams iegādāties fiziski – “Tutas lietu” interneta veikalā, kā arī bērnu preču un mūzikas ierakstu veikalos.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar