Pašvaldības policisti no nosalšanas izglābj kādu sirmgalvi

1.martā neilgi pirms pulksten 3.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu, iespējams, iereibušu kungu Iļģuciemā, kurš rāpojot pa ietvi.

Likumsargi, ierodoties notikuma vietā, pamanīja laika apstākļiem neatbilstoši ģērbtu sirmgalvi notupušos uz ceļiem. Policisti bezpalīdzīgo kungu uzrunāja, jautājot, vai viņš spēj piecelties kājās. Sirmais vīrietis trīcēdams rokās turēja gaismas lukturīti un spēja vien pateikt, ka viņam ir auksti.

Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki un vīrietis iecelts operatīvajā transportlīdzeklī sasildīties.

Vienlaikus saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš meklē savu 90 gadus veco tēvu. Sirmais kungs aizgājis no mājām un pazudis. Dēls devies pie kaimiņienes, lai kopīgiem spēkiem pārmeklētu tuvāko apkārtni. Aptuveni pēc stundas vīrietis nolēmis tēva meklēšanā iesaistīt policiju. Vīrietis ieradās notikuma vietā, kur atpazina savu tēvu.

Uzreiz pēc tam notikuma vietā ieradās arī mediķi, kuri konstatēja, ka sirmgalvim ir stipra ķermeņa atdzišana un nepieciešama hospitalizēšana.

Foto: Rīgas pašvaldības policija

TOP Komentāri

avatar