Palīdzi piepildīt 264 bērnu ticību brīnumam sirdi sildošā “Eņģeļi pār Latviju” koncertā

Svētdien, 17. decembrī, labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju” noslēgsies ar iespaidīgu koncertu Rātslaukumā, kur smaidus un skanīgus pārsteigumus dāvās iemīļoti mūziķi, un muzikālo piedzīvojumu caurvīs aizkustinošie akcijas vēstnešu stāsti. Ikvienam klātesošajam un televīzijas skatītājam tā būs iespēja kļūt par daļu no kaut kā liela, jo katrs ziedojums var dāvāt pašu svarīgāko – veselību. Koncertu plkst. 19.30 tiešraidē varēs redzēt kanālā TV3, kā arī tv3.lv, TV3 Play un Go3 televīzijā. 

Sirdi sildošais koncerts Rātslaukumā papildinās Vecrīgas Ziemassvētku pasaku, kļūstot par sirsnības, pateicības un labo darbu kulmināciju ikgadējai labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”. 

Lai koncerta skatītājus priecētu gan klātienē, gan pie televīzijas ekrāniem, uz skatuves kāps Astro’n’out , Prāta Vētra, Kautkaili, Kaspars Zemītis un dēli, Intars Busulis ar Abonementa orķestri un GG choir, Samanta Tīna, Musiqq, Patrisha, Ieva Kerēvica un pianists Madars Kalniņš, Dons un bērnu vokālā grupa “Dzeguzīte”, Rīmdari, kā arī X Faktora uzvarētāja Emilija Bērziņa. Koncertu vadīs Kristīne Garklāva un Kristaps Rasims. 

Koncerts priecēs ikvienu garāmgājēju, Vecrīgas apmeklētāju un ārvalstu tūristu, kā arī ikkatru pie televīzijas ekrāniem esošo. Taču visvairāk tas priecēs bērnus, jo katrs noziedotais cents, mainīs viņu dzīves un kādam pat visu pasauli. Tie, kas uz koncertu būs ieradušies klātienē, varēs veikt ziedojumu gan skaidrā naudā, gan ar karti. 

Līdzās galvenajai skatuvei atradīsies mirdzoši eņģeļu spārni, pie kuriem katrs varēs nofotografēties. Tāpat blakus skatuvei omulīgā koka namiņā darbosies “Eņģeļi pār Latviju” zvanu centrs, kur sabiedrībā iemīļotas personības sarunāsies ar ziedotājiem, kuri būs piezvanījuši uz telefona numuru 90204114. 

Visas dienas garumā no plkst. 09.00 Rātslaukumā atradīsies radio „Star FM“ tiešā ētera izbraukuma studija, no kuras klausītāju iemīļotie dīdžeji informēs par gatavošanos vakara pasākumam, aicinot viesos uz studiju arī koncerta dalībniekus. Vakarā radio ēterā būs dzirdama koncerta tiešraide. 

Jau no plkst. 12.00 Rātslaukumā būs iespēja mieloties ar siltiem ēdieniem un dzērieniem, ko piedāvās svētku kārumu vagoniņi. 

Lai arī koncerts ar atmosfēru, dekorācijām un sirsnīgo programmu radīs svētku sajūtu un priecēs klātesošos un televīzijas skatītājus, galvenais tā norises mērķis ir saliedēties kopīgā atbalstā akcijas vēstnešiem – brāļiem Edžum un Tomam, Viesturam, Haraldam, Kārlim, Renāram, Amēlijai un vēl 257 bērniem visā Latvijā, kuru ārstēšanai kopā nepieciešami 555 770,51 eiro. Saziedotā summa bērniem ļaus spert drošākus soļus, izteikt vārdus, bez sāpēm rotaļāties draugu pulkā, bet – pats galvenais – stiprināt veselību  un būt laimīgiem.

Ziedot ikviens ir aicināts līdz 2023. gada 17. decembrim:

  • Mājaslapā www.engeliparlatviju.lv;
  • Bērnu slimnīcas fonda mājaslapā www.bsf.lv;
  • Zvanot uz ziedojumu tālruni 90204114 (maksa par zvanu 5 eiro);
  • Iegādājoties preces ar īpašo “Eņģeļi pār Latviju” atzīmi Rimi veikalos;
  • Ziedojumu kastītēs Rimi veikalos;
  • Ziedojot Mans Rimi naudas uzkrājumu.
  • Ziedojumu kastītēs JYSK veikalos

Piepildi bērna ticību brīnumam!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar