«Musiqq» aicina nosvinēt skolas sākumu kopā

Lai ieskandinātu jauno mācību gadu, 3.septembrī plkst. 19.00 ikviens skolēns kopā ar ģimeni ir aicināts uz grupas «Musiqq» labāko dziesmu koncertu, kas notiks t/c «Domina Shopping» A puses jumta austostāvvietā. 

«Esam gatavi noslēgt vasaras sezonu un vienlaikus arī jaudīgi ieskandināt skolas sākumu uz «Dominas» jumta, jo šovasar pārliecinājāmies, ka šī vieta mūsu apmeklētājiem ļoti patīk. Šo koncertu veltām visām ģimenēm – aicinām to apmeklēt gan vecākus, gan bērnus, lai kopā ar iemīļoto grupu «Musiqq» priecīgi un jaudīgi uzsāktu jauno mācību gadu. Novēlam visām Latvijas ģimenēm izturību, un turam īkšķus par to, lai šis jaunais mācību gads iesākas un turpinās bez liekiem satraukumiem, droši un veselīgi,» saka t/c «Domina Shopping» direktore Dina Bunce

Pirms desmit gadiem tika ierakstīts grupas «Musiqq» pirmais singls «Klimata kontrole». Šajā laikā ir izdoti četri studijas albumi, ieskaitot  pavisam nesen izdoto albumu «10». Koncertā skatītājus priecēs grupas desmitgades spožākie hiti – gan jaunas un nedzirdētas melodijas no nesen iznākušā albuma «10», gan labi zināmas un tautā iemīļotas kompozīcijas no grupas pirmsākumiem. Grupas mūziķi sola koncertā atskaņot arī grupas jauno, publikai vēl nezināmo singlu, kas drīzumā nāks klajā.

Grupas pastāvēšanas gados «Musiqq» – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris – ir radījuši daudzus publikas iemīļotus hitus, tostarp «Abrakadabra», «No 10 – 10», «Dzimšanas diena», «Miljonārs», «Dzīve izdodas», «Trakas atmiņas» u.c., snieguši neskaitāmus koncertus, pārstāvējuši Latviju Eirovīzijas konkursā un Sopotas festivālā, vairākkārt tikuši nominēti Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai «Zelta mikrofons» un regulāri guvuši panākumus Latvijas Radio 2 aptaujā «Muzikālā banka», kā arī saņēmuši trīs Autortiesību bezgalības balvas.

«Ar lielu nepacietību gaidām koncertu uz «Dominas» jumta, kad atkal visiem būs iespēja satikties klātienē! Aicinām visus, kas vēlas pabūt pozitīvā gaisotnē, labi atpūsties, izklaidēties, iztrakoties un noķert vēl vasaras sajūtas, «trakas atmiņas», un lai nevienam nebūtu šaubas, ka «dzīve izdodas». Ir laiks satikties, lai skaļi un jaudīgi visi kopā varētu izdejoties un baudīt skaisto saulrietu, kas paveras no «Dominas» jumta. Laba atmosfēra un silta sirds – tas ir «no desmit – desmit»! Gaidīsim visus ciemos,» teic grupas «Musiqq» dalībnieki Emīls un Marats.

Koncertā pavadījumu grupai «Musiqq» nodrošinās mūziķi no «MC orķestra»: Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).

Saskaņā ar Ministru Kabineta noteikumiem par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai, pasākumā būs pieļaujams ierobežots apmeklētāju skaits, un visiem būs jāievēro atbilstoši distancēšanās noteikumi. 

Pasākumā tiks fotografēts un filmēts, vizuālie materiāli tiks izmantoti publicitātē. 

Biļetes uz pasākumu pieejamas pārdošanā «Biļešu paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar