Mart Inc. sadarbībā ar Aivo Oski līdz nepazīšanai pārveido Paula dziesmu

Ražīgais latviešu mūzikas producents un daudzu pazīstamu latviešu dziesmu remiksētājs Mart Inc. (Mārtiņš Pīzelis) jau ilgāku laiku loloja jaunu dziesmu, kuras pamatā būtu pazīstamās Raimonda Paula dziesmas “Kad saule aiziet” instrumentālā tēma. Pieaicinot talkā producentu Lotaru Lodziņu, kurš ir arī jaunās dziesmas teksta autors, ka arī viņa partneri Jāni Kalvi un jauno dziedātāju Aivo Oski, ir tapusi dziesma “Domām svara nav”.

Dziesmas producents Mārtiņš: ”Kad izveidoju dziesmas instrumentālo versiju, kurā iesemplēju dziesmas “Kad saule aiziet” elementus, radās ideja arī par vokālo versiju. Uzrakstīju Lotaram Lodziņam, vai viņš var kādu ieteikt, kurš varētu iedziedāt. Lotars pats sarakstīja dziesmai vārdus un pieaicināja Aivo Oski. Vēlāk sadarbībā ar Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi “Labo ierakstu studijā” tika ierakstīts vokāls, kā arī veiktas nelielas dziesmas korekcijas, mikss un masters.”

Aivo Oskis: “Ir brīži, kad nekam nav nozīmes. Nav nozīmes, ko kāds konkrētajā brīdī domā, ir tikai pasaulīgs mirklis. Domu bezsvara stāvoklis. Par to arī dziesma. Visbiežāk šādas situācijas ir ekstrēmos gadījumos – viesuļvētru, vulkānu izvirdumu un citu katastrofu gadījumā, taču to var attiecināt arī pozitīvāk – mirkļos, kad patiesi esam aizrāvušies, laimīgi, kad baudām mirkli, nedomājot ne par ko.”

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar