Makree izdod dziesmu ar Ibizā bāzētu ierakstu kompāniju Too Many Rules

Dziesma “Yesterday” ir Makree un Maltiešu producenta Husko sadarbība, tā izdota ar Ibizā bāzēto Too Many Rules ierakstu kompāniju, kas specializējas Baleāru salu House mūzikas skanējumā.

“Ar Husko (īstajā vārdā Karl Tabone) es iepazinos aizvadītā gada nogalē Internacionālajā Mūzikas Samitā Maltā. Ātri vien sapratām, ka mūsu muzikālās gaumes ir ļoti līdzīgas un sadarbība notika uzreiz pēc atgriešanās Latvijā,” stāsta Makree. “Tikt izdotam ar Ibizas ierakstu kompāniju ir bijis viens no maniem mazajiem mērķiem, ko ir sanācis īstenot.”

https://open.spotify.com/track/44iFTCR9x37T5359uhIQ3J?si=my1HV-6pTTKyfdFWupIhrw

Makree, īstajā vārdā Mārtiņš Makreckis, ir elektroniskās deju mūzikas dīdžejs un producents. Kopš debijas 2014. gadā ar singlu “Clouds”, kurš tika izdots Zviedrijas ierakstu kompānijas “Metron Music” paspārnē, Makree ir izdevis vairākus singlus, remiksējis vietējos un ārzemju māksliniekus, kā arī producējis mūziku vietējiem māksliniekiem kā Dons, Justs, Dvines, Aminata u.c.

Dziesma “Never Been in Love” izdota sadarbībā ar britu dīdžeju Secondcity, dziesmu atskaņoja BBC Radio1 ēterā deju mūzikas apskatniece Annie Mac.  Makree un Ralph B singls “Places&Spaces” tika iekļauts Kārļa Lesiņa jaunajā spēlfilmā “Izmisums”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar