Latvijas mākslinieks Lakše uzsācis sadarbību ar populāru zīmolu “AND1”

Nesen populāra stritbola zīmola “AND1” sociālos tīklos paradījās jaunie dizaini ar dzīvnieku attēliem un zem katra darba stāvēja paraksts “V. Lakshe”. Pēc pāris dienām pats Latvijas mākslinieks Vladislavs Lakše apstiprināja sadarbību ar zīmolu, publicējot 2D formata video savā Instagramā.

https://www.instagram.com/p/C6PMW5gB3gZ/

AND1” paradījās amerikāņu tirgū 1993. gadā. Zīmols kļuva slavens ar savu stritbola komandu, pateicoties kurai šis sports popularizējās daudzās pasaules valstīs. Vairākus gadus “AND1” sporta apavi turējās topā starp basketbolistiem un zīmols izveidoja veselu kultūru, izmantojot drosmīgus dizainus drēbēs.

Tas nav vienkārši parasts zīmols. Tā ir manas jaunības daļa, kad es spēlēju basketbolu un biju īsts “AND1” kultūras fans. Visi basketbolisti atceras, kā uz laukuma sportisti saka atšķirties no citiem ši brenda sporta apavos un drebēs starptautiskā tirgū. Bet tagad man paveicas iepazīties tuvāk, kā ar pašu zīmolu, tā arī ar leģendāras stritbola komandas dibinātāju “Profesoru” (Greisonu Skot Bučeru jeb “The Professor”). Ar šo zīmolu es sadarbojos absolūti bez maksas, jo priekš manis tas ir goda un cieņas jautājums” – stāsta Lakše.

Atgadinām, kā Vladislava portfolio ir darbs ar tādiem zīmoliem, kā “Nike”, “Reebok”, “Converse”, “Puma”, “Adidas” un daudziem citiem. Vai Lakše ir kļuvis par galveno “AND1” drēbju un apavu dizaineru, pagaidam nav oficiālas informācijas.

Vizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar