Latvijā sāk ražot Islandes jogurtu
Uzņēmuma jaunais produkts pagaidām paredzēts vietējam tirgum un tas izceļas ar īpašu uzturvērtību, kā arī neierastu garšu. Jogurts “Skyr” tiek gatavots no vājpiena, tādēļ tas tikpat kā nesatur tauku, taču tajā ir trīs reizes vairāk olbaltumvielas, nekā citos jogurtos.
Jogurts tiek gatavots pēc unikālas Islandē radītas tehnoloģijas un islandiešiem “Skyr” ir pazīstams jau vairāk nekā tūkstoš gadu. Tagad to iepazīst un garšas īpašības atzinīgi novērtē arī citās pasaules valstīs, tostarp arī Latvijā.
Lasi vēl:
“Tele2” līdz 2025. gadam pakāpeniski atteiksies no 3G tehnoloģijas, lai izmantotu frekvences 4G un 5...
Atalgojums nav vienīgais veids, kā sniegt darbiniekiem atzinību
Indijas uzņēmums “Tech Mahindra” Latvijā radīs 500 darbavietas
Bankrotu skaits Latvijā pērn pieauga par 2% - ko tas liecina par biznesa vides noturību pret ģeopoli...

TOP Komentāri