Kultūrtelpa Lucavsala uzsākusi savu darbību

30. jūnijā ar dzirkstošas enerģijas un pozitīvu emociju piepildītu zumbas nodarbību Lienes Knopes vadībā tika atklāta kultūrtelpa Lucavsala.

Trešdien, 7. jūlija plkst. 19.00 aicinām uz hatha un kundalīni jogas pasniedzējas Edītes Štrauhas nodarbību, kurā interesentiem tiks piedāvāts apgūt jogas un pranayamas (elpošanas) praksi vienā nodarbībā. Savukārt, 14. jūlijā būs iespējas tikties ar Igoru Kudrjavcevu taidzi nodarbībā. 

Lucavsalā pie Pludmales lasītavas līdz 1. septembrim katru trešdienu plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” organizēs pasākumus, kas veltīti veselīgam, aktīvam dzīvesveidam un ģimenēm.

Šīs vasaras programmā piedāvājam tikšanos radošās, sportiskās un izglītojošās aktivitātēs – sarunās ar “Topi vesels” autori Anci Annu Šternbergu, kā arī “Sirds virtuve” satura veidotāju Kristīni Štikāni, diskusijā par kvalitatīvu garīgo veselību ikdienā ar psiholoģijas doktori Ievu Stokenbergu, latviešu tautiskās dejas zīmējumu veidošanā ar deju virsvadītāju Jāni Purviņu, dziedāšanas nodarbībā ar virsdiriģentu Intu Teterovski, mākslas plenērā ar Kristīni Otersoni un diskusijā ar biedrības “Ledus lāči” vadītāju Renāru Astru.

Kultūrtelpas aktivitātes noslēgsim 1. septembrī plkst. 20.30 ar grupas “Pirmais Kurss” koncertu, simboliski atzīmējot Zinību dienu.

Aktivitātes notiek, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības. Lūgums dalībai aktivitātēs pieteikties maza.gilde@riga.lv.  Norišu programmā iespējamas izmaiņas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar