Kotletes ar tunci un kukurūzu
Konservi var būt labs palīgs ikdienas maltīšu pagatavošanā, tādējādi atvieglojot ģimenes ikdienas rutīnu. Taču konservu sastāvs mēdz ļoti atšķirties – no kvalitatīviem līdz nevēlamiem ne tikai bērna, bet arī pieaugušo uzturā. Sertificēta uztura speciāliste, Rimi Bērniem eksperte Olga Ļubina skaidro konservu dažādību un atklāj garšīgas receptes, kurās izmantot konservētos labumus.
Kotletes ar tunci un kukurūzu
Nepieciešams:
- 300 g tunča savā sulā;
- 100 g konservētas kukurūzas;
- 1 ēdamk. miltu;
- 2 ēdamk. rīvmaizes;
- 1 ola;
- 50 g rīvēta cietā siera.
Pagatavošana
Nolej tunča konservu šķidrumu un saspaidi tunci. Pievieno tuncim olu un visu rūpīgi samaisi. Nolej konservētas kukurūzas šķidrumu un pievieno kukurūzu tuncim. Visam klāt pievieno rīvētu cieto sieru un miltus un rūpīgi samaisi. Veido mazas, apaļas kotletītes, apviļā tās rīvmaizē un apsmidzini ar eļļu un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 20 minūtes.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri