Jau šo sestdien Rīgā norisināsies “Tonybet Fight Night”

Jau šo sestdien 18. februārī “Arēnā Rīga” norisināsies starptautiskais boksa šovs “Tonybet Fight Night”. Programmā tiek plānotas 10 boksa cīņas ar cīkstoņiem no Brāzilijas, Polijas, Itālijas, Ukrainas, Lietuvas un Latvijas, informē portāls balticevents.info.


Vakara galvenā cīņa būs par IBA (International Boxing Association) čempiona jostu, par kuru cīnīsies Brazīlijas bokseris Eduardo Costa Do Nascimento (9-1) un rīdzinieks Artjoms Ramlavs (15-2). 

Vakara gaitā ir paredzētas trīs sieviešu cīņas. Vienā no tam piedalīsies Latvijas titulētākā boksere Agnese Boža (8-5). Šoreiz viņas pretiniece būs pieredzējoša Francijas pārstāve Marina Sakharov (5-17-2). Agnesei tā būs četrpadsmita cīņa profesionālā karjerā.

Vakara gaitā norisināsies vēl divas sieviešu boksa cīņas, kur piedalīsies Latvijas sportistes Jekaterina Marčenko un Jekaterina Sorokina. Cīņu šova ietvaros ringā arī kāps tādi bokseri ka Ralfs Vilcāns (14-0), Emīls Špīss (7-1), Bogdans Soboļ (13-0), Bogdans Mironec (6-1) un daudzi citi. Turnīra sākums paredzēts pulksten 19:00. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar