Intars Busulis un Aija Andrejeva atraduši Ziemassvētku noskaņu

Pie klausītājiem nonāk Aijas Andrejevas un Intara Busuļa izpildītā dziesma “Viss, ko es šodien vēlos”  pacilājošā Ziemassvētku noskaņā. Šī ir pirmā reize, kad abi populārie Latvijas mūziķi dzirdami kopīgā duetā. 

Dziesmas “Viss, ko es šodien vēlos” autori ir Renārs Kaupers un Jānis Aišpurs, ierakstīta Mute Studija Arņa Račinska vadībā, un ir tapusi kā eksotiskās ģimenes piedzīvojumu filmas “Ziemassvētki džungļos” tituldziesma. Fragmenti no filmas redzami arī dziesmas video, kura filmēšanas darbu uzraudzīja grupas “Prāta Vētra” bundzinieks Kaspars Roga kopā ar producentiem no“Studijas Lokomotīve”.

“Šajā skaistajā pirms svētku laikā, kad nupat ir uzsnidzis pirmais sniegs un piparkūku smarža burtiski jūtama gaisā, man ir liels prieks visiem klausītājiem dāvināt šo dziesmu “Viss, ko es šodien vēlos”, kuru esam iedziedājuši kopā ar burvīgo Aiju Andrejevu. Dziesmas vārdi spēs uzmundrināt ikvienu, kurš, iespējams, jūtas vietuļš,” novēl Intars Busulis. 

“Man ir liels prieks par iespēju būt daļai no šī notikuma, ko sauc par “Ziemassvētkiem Džungļos” – dziesmā “Viss, ko es šodien vēlos”, turklāt kopā ar fantastiskās balss īpašnieku Intaru Busuli. Intars ir tāds labais Ziemaasvētku rūķis, kura klātbūtne pati par sevi izraisa manī smaidu un pozitīvas emocijas. Bet kombinācijā ar pacilājošo un enerģisko Ziemassvētku dziesmu, kuru izpildām kopā – ko gan vēl vairāk var vēlēties?”par sadarbību stāsta Aija “Liels paldies par uzticēšanos dziesmas autoriem Renāram Kauperam un manam vīram Jānim Aišpuram! Tiekamies kino un klausāmies dziesmu!”

Filma ir neparasts Ziemassvētku stāsts, kas vēsta par piedzīvojumiem tālā, eksotiskā pasaules malā, kur pārcēlusies desmitgadīgās filmas varones Paulas ģimene. Meitene sirsnīgi ilgojas pēc Ziemassvētkiem, taču ko darīt, ja nav ziemas? Paulas jaunais draugs Akims ierosina dodies džungļos, lai sameklētu Ziemassvētku šamani, un piedzīvojumi var sākties! 

“Ziemassvētki džungļos” ir pirmā latviešu filma, kas gandrīz pilnībā nofilmēta ārpus Latvijas. Filmas komanda un aktieri – Māris Olte, Inga Alsiņa-Lasmane, Rebeka Šuksta un Elizabete Liepa, turpat divus mēnešus pavadīja otrā pasaules malā – Indonēzijā, kopā ar vietējiem aktieriem un filmēšanas palīgiem strādājot pie tās veidošanas. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar