Šonedēļ “Gandrīz ideālas vakariņas” gatavos Agneses Zeltiņas meita Marija

Šonedēļ “Gandrīz ideālas vakariņas” gatavos divi kungi – pasākumu vadītāji un divas dāmas, kuru ēdiena gatavošanas prasmes ir pamanījuši daudzi. Četrus vakarus kopā vakariņos personīgās izaugsmes koučs un digitālā satura autore Marija Jansone, radio ētera balss un pasākumu vadītājs Lauris Zalāns, “Healthy living” Instagram konta veidotāja Elizabete Valujeva un pasākumu rīkotājs un vadītājs Gatis Kondrāts.

Pirmajā vakarā savās mājās viesus uzņems Gatis Kondrāts. Viņa pagatavotā uzkoda būs sātīga, pamatēdienam mazliet pietrūks garšvielu, bet saldais ēdiens pārsteigs visus.

Otrajā vakarā viesus savās mājās uzņems digitālā satura veidotāja Marija Jansone, kura nolēma izaicināt pati sevi – pagatavot un servēt vakariņas kā smalkā restorānā. Būs divas uzkodas – zupa un salāti, izsmalcināts pamatēdiens un saldajā – pašas cepta torte ”Cielaviņa”. Bet vai viss ies tik gludi, kā iecerēts?

Trešā vakara galvenajā lomā – radio balss un pasākumu vadītājs Lauris Zalāns. Lauris lepojas ar savām latgaļu saknēm un tas izpaudīsies ēdienos un arī servēšanā, gandrīz kā laukos pie omes. Izklaides izvēle visus pārsteigs, izrādīsies, ka Laurim patīk un viņš māk gatavot ziepes.

Nedēļa noslēgsies Elizabetes Valujevas, plašāk zināmas kā “Healthy living” Instagram konta autores mājās. Viesiem tiks pasniegti Elizabetes ģimenē iecienīti ēdieni – ātri pagatavojami, veselīgi un arī izskatīgi. Bet izklaidē viņus sagaida porcelāna šķīvju gatavošana. Vai tā patiks visiem – to uzzināsiet raidījumā!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar