Iepazīsti aviāciju: SmartLynx Airlines aicina skolēnus ēnot jomas profesionāļus

Starptautiskais līderis čārterreisu, kravu pārvadājumu un lidmašīnas nomu pakalpojumos SmartLynx Airlines aicina skolēnus pieteikties ēnot nozares profesionāļus. Pieteikšanās aviokompānijas piedāvātajām vakancēm norisināsies no šī gada 25. līdz 28. martam, bet ēnošana – 6. aprīlī.  

Ēnu dienas ietvaros skolēniem būs iespēja ēnot 10 dažādus aviokompānijas departamentus un vēl lielāku skaitu profesiju. Skolēni varēs gūt priekšstatu par kompāniju un tās darbiniekiem, izzināt aviācijas nozares aizkulises, paēst gardas pusdienas biroja ēdnīcā, kā arī iepazīties ar kompānijas četrkājaino draugu – labradoru Lynx.

Skolēni ēnu dienas ietvaros varēs iepazīt aviokompānijas vadītāja, tehniskā departamenta vadītāja, plānošanas inženiera, lidojumu dispečera, apkalpes resursu plānošanas koordinatora, mārketinga un komunikācijas vadītāja, personāla vadības speciālistu un vēl daudzu citu darbinieku ikdienu.

Tā kā aviācijas valoda ir angļu valoda, tad skolēniem, kuri vēlas ēnot SmartLynx Airlines profesionāļus, ir jābūt labām angļu valodas zināšanām. Pieteikties vakancēm var portālā www.enudiena.lv, meklētājlodziņā ierakstot “SmartLynx Airlines”. Ēnošana norisināsies klātienē, ievērojot visus valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus.

Kā norāda SmartLynx Airlines personāla un kultūras vadītāja Māra Šteinberga, tad divi izplatītākie mīti par darbu aviācijā ir, pirmkārt, ka darbs notiek tikai pie lidmašīnas pilota pults un, otrkārt, ka darbam aviācijā var pieteikties tikai ar atbilstošu izglītību un pieredzi.

“Ēnu diena ir labs veids, kā iepazīstināt nākotnes darba ņēmējus gan ar uzņēmumu, gan apgāzt mītus par darbu aviācijā. Piemēram, ir pozīcijas, kur tiešām aviācijas pamati ir nepieciešamība, taču svarīgākā ir vēlme mācīties un strādāt dinamiskā komandā starptautiskā vidē. Lai apmācītu jaunos darbiniekus, esam izveidojuši savu mācību centru, nepieciešamības gadījumā izmantojam arī ārpakalpojuma mācības. Aviācijā būtiskākā ir drošība – pie mums katrs solis ir rūpīgi saplānots, un to dara mūsu komanda uz zemes – cilvēki ar ļoti dažādām prasmēm un zināšanām. Būsim priecīgi, ja kaut viens no skolēniem, kas izvēlēsies ēnot mūsu komandu, savu karjeru vēlēsies saistīt ar aviāciju un SmartLynx Airlines,” stāsta M. Šteinberga.

SmartLynx Airlines galvenā biznesa daļa ir pasažieru čarterreisu organizēšana uz dažādiem atpūtas kūrortiem un īpašiem galamērķiem. Savukārt lielākā biznesa daļa ir saistīta ar kompānijas lidmašīnu, pakalpojumu un personāla izīrēšanu tām aviokompānijām, kuras vēlas paplašināt savu pakalpojumu loku.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar