Ielu muzikante Evelīna Krama publicē dziesmu “Laimīgam būt”

Ielu muzikante Evelīna Krama, kura arī pandēmijas laikā nav pārstājusi apbraukāt visu Latviju, uzstājoties uz ielām, publicējusi pašas sarakstīto un savu otro oficiāli izdoto dziesmu “Laimīgam būt”, kurā apdzied savas skolas laika sajūtas un to, cik svarīgi ir dzīvē izdarīt pareizās izvēles.

Evelīna: “Dziesmu rakstīju pāgājušā gada jūnija sākumā, kad mazais brālis beidza 9. klasi. Tad atgriezos ar sajūtām tajā laikā, kad pati beidzu pamatskolu un centos atcerēties, ko tad domāju un kā jutos. Centos šīs emocijas uzlikt uz papīra – vārdos un melodijā. Dziesma ir vēlējums katram no mums – būt laimīgiem! Atrast dzīvē lietas, kuras patiesi patīk darīt un kauras sagādā prieku! Atceros, ka pamatskolā viens no svarīgākajiem jautājumiem bija, kur mācīties tālāk un kas tu vēlies būt! Es izvēlos būt priecīga un no dzīves paņemt visu, ko tā dod!”

Pati Evelīna bez ielu muzicēšanas, ir izvēlējusies studēt Ekonomikas un Kultūras augstskolā. Dzimusi Madonā, bet pašlaik dzīvo Rīgā. Ar kvalitatīviem priekšnesumiem, kļūstot par vienu no ielu mūzikas kultūras attīstītājām Latvijā.

Jaunās dziedātājas un dziesmu autores iepriekšējā dziesma “Par cilvēku” nāca klajā šī gada martā un tās video vietnē YouTube jau noskatīts jau vairāk nekā 160 000 reižu. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar