“Gandrīz ideālu vakariņu” sezona noslēgsies vasarīgi

Sezonas noslēguma nedēļā tiksies personības, kuru darbs un nodarbes ir cieši saistītas ar vasaru. Starp vakariņotājiem būs grupas “Labvēlīgais tips” dalībnieks Ģirts Lūsis, mārketinga un mediju zinātāja Madara Kivkucāne, kāzu rīkotāja Dace Miezīte un BMX braucējs, kurš ražo arī saldējumu – Dāvis Dudelis. 

Nedēļa iesāksies kāzu rīkotājas Daces Miezītes mājās. Viņas darbs ir saistīts ar prieku un mīlestību, taču, kā viņa pati saka – virtuve nav viņas komforta zona un tur biežāk saimnieko vīrs. Lai neizgāztos, Dace saviem viesiem gatavos tikai tādas receptes, kuras pati ir pārbaudījusi, un ēdienus, kuri garšo viņai pašai. Bet vai tie garšos arī viesiem?

Vakariņas turpināsies pie profesionāla BMX braucēja un vegāniskā saldējuma ražotāja Dāvja Dudeļa. Ņemot vērā vasaras tuvošanos un saldējuma sezonas sākšanos, Dāvim patlaban ir ļoti daudz darba. Neraugoties uz to, Dāvja gatavotie ēdieni būs teju restorāna ēdienkartes cienīgi, taču tajos nebūs ne kripatiņas dzīvnieku izcelsmes produktu. Šīs vakariņas būs īpašas ne tikai ar gaļas trūkumu, bet arī ar viesu pieķēdēšanu pie krēsliem.

Trešdienas vakarā viesus pie sevis uzņems grupas “Labvēlīgais Tips” ģitārists Ģirts Lūsis, kuram gaidāmā vasara paies koncerttūrē pa visu Latviju. Starp mēģinājumiem un organizatoriskajām darīšanām viņš būs atradis laiku, lai vismaz mēģinātu godam sagaidīt savus vakariņu viesus. Viņa vakariņās būs gan zivis, gan sēnes un citi pašmāju labumi, bet saldajā – Carnikavā cepta īsta lauku torte un grupas “Labvēlīgais tips” mini koncerts.

Sezonas pēdējās vakariņas gatavos mārketinga un mediju zinātāja, pasākumu organizatore un bloga “our way our place” autore Madara Kivkucāne. Lai arī viņas mājās ikdienā gatavo vīrs, Madara, iespējams, ir lielisks palīgs, jo viesiem piedāvās ļoti modīgus un garšīgus ēdienus. Bet izklaides vietā Madara viesus liks pie darba un katrs no viņiem kļūs par augļu koka krustvecāku Madaras dārzā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar